(Her)beleef het eerste weekend van Werchter Parklife met Proximus Pickx

Vorig weekend ging Werchter Parklife van start, de coronaproof versie van Rock Werchter. Kon jij er niet live bij zijn? Niet getreurd: Proximus Pickx komt met de oplossing op de zender 'Pickx Live'.

Aangezien het twee jaar geleden is dat België nog eens een echte festivalzomer had, is het niet gek dat iedereen meteen op de ticketverkoop vliegt van festivals die de komende maanden wel plaatsvinden. Het resultaat van die virtuele stormloop: uitverkochte concerten. Dat geldt natuurlijk ook voor Werchter Parklife, de speciale coronaproof editie van Rock Werchter die nog loopt tot 1 augustus.
 
Elke week zet de weide haar ‘deuren’ van donderdag tot zondag wagenwijd open om bubbels van vier te ontvangen. De rock-'n-roll line-up zal zeker in de smaak vallen. Balthazar, Black Box Revelation, Bazart, Bart Peeters en Alex Agnew zijn slechts enkele van de acts die op de affiche staan. Om aan de geldende coronamaatregelen te voldoen, mogen er 2.500 mensen per concert aanwezig zijn.
(Opnieuw) meegenieten dankzij Proximus Pickx
 
Dit muzikale evenement mag je zeker niet missen en daar zal Proximus Pickx voor zorgen. Op onze eigen zender Pickx Live (zender 11) krijg je de kans om het eerste festivalweekend van Werchter Parklife te herbeleven. Je zal de artiesten kunnen zien optreden, maar ook de aanstekelijke vreugde van de toeschouwers voelen. Het is alsof je zelf op de weide staat.
 
Dit eerste weekend van Werchter Parklife wordt vanavond om 20 uur uitgezonden op Pickx Live (zender 11). Je vindt het ook in onze Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of bekijk het festivalweekend rechtstreeks via deze link!
 

Muziek

Bekijk alles
Top