Festivals die je niet wil missen deze zomer

Pukkelpop | Een zomer zonder festivals? Het leek tot voor kort onmogelijk. Al zorgde de coronacrisis ervoor dat 2020 festivalloos de geschiedenis in ging. Nu alles beetje bij beetje weer versoepelt, zijn er toch enkele organisaties die opnieuw muziek voor een groot publiek zullen brengen. Dit zijn de festivals die je niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Werchter Parklife

Normaal gezien is Rock Werchter vier dagen hard knallen met topmuziek en een geweldige sfeer. Dit jaar was dat echter nog niet aan de orde, maar kwam de organisatie wel met een alternatief: Werchter Parklife. Van 1 juli tot 1 augustus is de festivalweide van Werchter volledig coronaproof ingericht om vier dagen per week de beste artiesten te ontvangen. Tickets worden uitlsluitend per vier personen verkocht. Per bubbel krijg je een plek toegewezen en drank en versnaperingen worden naar je toe gebracht. Heerlijk genieten van een coronaproof Werchter!
 
Je kan er terecht voor onder anderen Black Box Revelation, Bazart, Bart Peeters & De Ideale Mannen, Goose, Compact Disk Dummies en Jasper Steverlinck.

Tickets en info vind je hier.
 

Lokerse Feesten

Ook in Lokeren gaat het feestje door deze zomer. Net als in Werchter wordt hier alles gedaan om coronavrij te genieten van topartiesten. Gedurende tien dagen, van 30 juli tot 8 augustus, kan je met een bubbel van vier mensen komen dansen en zingen aan je eigen statafel. Hoewel veel evenementen het op Belgische bands houden, verwelkomen de Lokerse Feesten dit jaar op donderdag 5 augustus Maneskin, de Italiaanse winnaars van het Eurovisiesongfestival 2021. Hun concert was in een mum van tijd uitverkocht, maar voor andere optredens kunnen jij en je bubbel nog een ticketje scoren.
 
Je kan er terecht voor onder anderen The Haunted Youth, Hooverphonic, Clouseau, Novastar.
 
Tickets en info vind je hier.

Dranouter

Elke zomer kan je naar Dranouter afzakken voor vier dagen festivalgedruis. Deze zomer heeft het West-Vlaamse festival opnieuw enkele hoogstaande artiesten in petto, maar dan in een andere setting. Maak je klaar voor de Dranouter Zomersessies XL. De weide is even gezellig ingericht als anders, maar alles verloopt coronaproof. Samen met je bubbel sta je aan een statafel, zodat je op veilige afstand van anderen kan zingen en dansen met je vrienden.
 
Je kan er terecht voor onder anderen Eefje de Visser, Flip Kowlier, Het Zesde Metaal en Brihang.

Tickets en info vind je hier.

Paradise City Festival

Van 13 tot 15 augustus trek je met je bubbel naar Perk, waar Paradise Festival zich heeft gevestigd op het idyllische domein van het Kasteel van Ribaucourt. In dit dromerige decor zullen vier podia opgesteld staan waar honderden (inter)nationale artiesten het beste van zichzelf zullen geven. Drie dagen vol elektronische muziek, dansende mensen en lachende gezichten.
 
Je kan er terecht voor onder anderen Red D & Lefto, Le Motel, Nosedrip, AliA, DTM Funk, Lawrence Le Doux, Mika Oki & Zeta Lys.
 
Tickets en info vind je hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top