Enkele maanden na de komst van Astra op de Valorant-servers onthulde het Riot Games-team gisteren een nieuwe agent. Maak kennis met KAY/O, een initiator die er futuristisch uitziet.

Episode 3 van Valorant begint op 22 juni en brengt een hele reeks nieuwigheden met zich mee, waaronder nieuwe beloningen in de Battle Pass. De inhoud van de Battle Pass werd onlangs al onthuld, maar de ontwikkelaars hebben voor een kleine verrassing gezorgd. Ze kondigden de komst aan van een nieuwe agent op de gevechtszones die Split, Breeze, Icebox en andere zijn geworden. Hier is dus KAY/O.

Zoals je kan zien in de trailer die door de Valorant-teams is vrijgegeven, heeft KAY/O een nogal offensieve verzameling van abilities. En hij zal worden gecategoriseerd als een initiator. Hij zal dus heel nuttig zijn in situaties waarin je de controle over een deel van de kaart moet terugwinnen. KAY/O schijnt ook een bijzondere relatie met de tijd te hebben. Kan hij die naar hartenlust terugspoelen? We ontdekken samen de uitleg over zijn abilities.

(E) ZERO/point

Rust je uit met een suppression blade. FIRE om te gooien. Het mes blijft kleven aan het eerste oppervlak dat het raakt, heeft een paar seconden nodig om actief te worden en onderdrukt vervolgens iedereen in de straal van de explosie.

(Q) FLASH/drive

Rust je uit met een flash grenade. FIRE om te gooien. De flash grenade ontploft na een korte lonttijd en verblindt iedereen in het zicht.

Kleine mechanic om te noteren, als gooien met de rechtermuisknop de granaat laadt en laat ontploffen na een vertraging van slechts een seconde, zal een linkermuisknop de vertraging vergroten tot 1,6 seconden.

(C) FRAG/ment

Rust je uit met een explosief fragment. FIRE om te gooien. Het fragment blijft aan de grond kleven nadat het zijn bestemming heeft bereikt. Het fragment explodeert meerdere keren en brengt zware schade toe aan vijanden die in het midden van zijn straal staan.

(X) NULL/cmd

Ga in onmiddellijke overload. KAY/O is versterkt met gepolariseerde stralingsenergie en zendt grote energiegolven uit. Vijanden die door deze golven worden geraakt, worden voor korte tijd uitgeschakeld.

Een ander effect is dat wanneer hij overloaded is, KAY/O het Combat Stim-effect krijgt. Als hij wordt gedood terwijl hij overloaded is, wordt hij uitgeschakeld en heeft hij de hulp van een teamgenoot nodig om terug te keren in de strijd.

De hierboven weergegeven abilities zijn diegene die de ontwikkelaars aankondigden. Om meer te weten te komen over de agent, zullen we moeten wachten op verschillende streamers die zijn uitgenodigd om de agent deze vrijdagnamiddag uit te testen. En om met de agent te spelen, zal je moeten wachten tot de release van episode drie op 22 juni.

Copyright afbeelding : Riot Games