Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Nieuw in de Proximus VOD-catalogus: een gevarieerd aanbod aan films waarmee je zal lachen, huilen, huiveren … en genieten natuurlijk! Welke bekijk jij als eerste?

Cruella

Heb je je ooit afgevraagd waarom Cruella de Vil, de fashionable maar wrede slechterik uit ‘101 Dalmatiërs’, zo verbitterd is geworden? De film ‘Cruella’ neemt je mee op haar levenspad. Dromend van een carrière in de modewereld in het Londen van de jaren 70, slaagt de nog redelijk onschuldige Estella (Emma Stone) erin om Barones von Hellman (Emma Thompson), een steenrijke modelegende, te overtuigen van haar talent. Alleen beseft Estella nog niet dat die relatie haar dichter zal brengen bij haar donkere kant. Omarmt ze die?

‘Cruella’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Alone

‘Alone’ dompelt je onder in een zombiepandemie! Een verraderlijk virus zorgt ervoor dat iedereen ziek wordt, sterft en tot ‘Screamer’ transformeert. Aidan (Tyler Posey) zit helemaal alleen vast in zijn appartement met weinig eten en zijn eigen angstige gedachten. Wanneer hij ontdekt dat een buurvrouw (Summer Spiro) ook vastzit, besluit hij haar te redden, maar dat wordt een uitdaging, aangezien hun appartementencomplex overvallen is door zombies.

‘Alone’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Raya and the Last Dragon

In de magische familiefilm ‘Raya and the Last Dragon’ leefden mensen en draken eeuwenlang vredevol samen in Kumandra. Toen gemene monsters, de Druun, het land bedreigden, offerden de draken zich op om de mensen te redden. Nu, 500 jaar later, zijn de Druun terug, en het is Raya’s taak om de allerlaatste draak te vinden, zodat ze voorgoed verslagen kunnen worden. Zal het haar lukken?

‘Raya and the Last Dragon’ is vanaf 2 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online! 

Ava

In de spannende thriller ‘Ava’ faalt topspion Ava (Jessica Chastain) tijdens een opdracht nadat ze foute informatie doorgespeeld krijgt. Ze wordt op non-actief gezet en gaat dan maar naar haar familie om de brokken die ze vroeger gemaakt heeft te lijmen. Helaas haalt het verleden haar in en wordt ze zo zelf het doelwit. Kan ze zichzelf en haar familie beschermen?

‘Ava’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Embattled

In het gezinsdrama ‘Embattled’ worstelt MMA-vechter Cash (Stephen Dorff) met agressie door trauma’s uit zijn jeugd. Hij kanaliseert zijn woede in zijn bokswedstrijden, waardoor hij een beruchte en succesvolle tegenstander is. Cash leeft een luxeleven met zijn nieuwe vrouw (Karrueche Tran), terwijl zijn ex (Elizabeth Reaser) en zijn twee zonen amper contact met hem hebben. Zijn jongste zoon Quinn heeft een beperking, zijn oudste zoon Jett (Darren Mann) zorgt voor hem. Wanneer die laatste ook talent voor boksen blijkt te hebben, begint Cash hem te trainen. Het wordt al snel een emotionele rollercoaster voor Jett, die zijn verleden met zijn vader onder ogen moet zien.

‘Embattled’ is vanaf 5 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Pimp

Het misdaaddrama ‘Pimp’ speelt zich af in de straten van de Bronx. Wednesday (Keke Palmer), een vrouwelijke pooier, leerde alles van haar vader. Wanneer hij weg is, moet ze het alleen zien te redden. Ze gaat op zoek naar haar moeder, een prostituee, en haar vriendin Nikki (Haley Ramm), hopend op een beter leven en een oplossing voor haar problemen.

‘Pimp’ is vanaf 16 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


We Bare Bears: The Movie

De amusante familiefilm ‘We Bare Bears: The Movie’ is gebaseerd op de serie ‘We Bare Bears’. Grizzly, Panda en Ice Bear zien er allemaal anders uit, maar kiezen voor elkaar als broers. Goedbedoeld halen ze samen heel wat kattenkwaad uit, waardoor een gefrustreerde agent hen wil arresteren. Ze besluiten hem te ontvluchten door naar Canada te reizen, maar zo gemakkelijk raken ze niet van hem af.

‘We Bare Bears: The Movie’ is vanaf 19 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top