Nieuw in Movies & Series

Series | Veel spanning, zwoele zomervibes en een vleugje romantiek zal je kunnen beleven dankzij de nieuwe films en series in Movies & Series!

Door MF

Deel dit nieuws

We zetten de titels hier op een rijtje.

Sicario

Emily Blunt schittert als FBI-agente Kate Macer in de thriller ‘Sicario’. Kate wordt gerekruteerd door de mysterieuze Matt Graver (Josh Brolin) om deel te nemen aan een geheime CIA-operatie in de oorlog tegen drugs. Geleid door de vurige en schimmige Alejandro (Benicio Del Toro) beweegt het team zich heen en weer over de grens met Mexico. Ze maken gebruik van de ene kartelbaas (Bernardo Saracino) om de andere (Julio Cesar Cedillo) te onderscheppen, wat voor heel wat gevaar en onverwachte wendingen zorgt.

‘Sicario’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Hide and Seek

In de mysterieuze Oekraïense detectiveserie ‘Hide and Seek’ verdwijnt een meisje terwijl ze verstoppertje speelt met haar vader. Later duikt ze op in een video met een bordje met getallen erop. Wanneer meer kinderen hetzelfde lot ondergaan, bijten detectives Varta Naumova (Yuliya Abdel Fattakh) en Maksim Shumov (Vyacheslav Dovzhenko) zich vast in de zaak. Het wordt moeilijker dan verwacht wanneer ze geconfronteerd worden met hun eigen trauma’s en de zaak heel dichtbij komt.

‘Hide and Seek' is vanaf 6 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

‘Hide & Seek’ is vanaf 9 juli beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!


The Beach Bum

Matthew McConaughey neemt je mee op een epische trip vol drugs, drank en een beetje literatuur als de succesvolle dichter Moondog in de komedie ‘The Beach Bum’. Van dichten komt niet veel meer als Moondog extreem geniet van zijn leven samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn arrogante agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg). Helaas slaat het leven keihard toe, waardoor hij zich wel moet herpakken en weer moet schrijven. Kan hij zijn leven omgooien?

‘The Beach Bum’ is vanaf 12 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Malavita

"Some call it organized crime, others call it family." In de misdaadkomedie ‘Malavita’ verhuist de familie Manzoni, een beruchte maffiaclan uit New York, naar Normandië als onderdeel van het getuigenbeschermingsprogramma. Giovanni Manzoni (Robert De Niro), zijn vrouw (Michelle Pfeiffer) en zijn kinderen (Dianne Agron, John D’Leo) passen zich maar moeilijk aan en vervallen al snel in hun oude gewoontes. Agent Stansfield (Tommy Lee Jones) moet hen in het gareel houden, maar dat loopt niet van een leien dakje!

‘Malavita’ is vanaf 15 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

A Bigger Splash

In ‘A Bigger Splash’ geniet je van het uitstekende acteerwerk van onze eigen Matthias Schoenaerts naast Dakota Johnson, Ralph Fiennes en Tilda Swinton. Rocklegende Marianne Lane (Swinton) en haar partner Paul (Schoenaerts) maken een romantische reis naar Italië. De rust wordt helaas verstoord door de aankomst van Mariannes vurige ex Harry (Fiennes) en diens sensuele dochter Penelope (Johnson). Gevoelens flakkeren weer op, maar zijn het de juiste?

‘A Bigger Splash’ is vanaf 21 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Lucy

In de thriller ‘Lucy’ wordt de jonge studente Lucy (Scarlett Johansson) verraden door haar vriendje. Een groep mannen ontvoert haar en transformeert haar op een vreselijke manier tot drugskoerier. Wanneer chemische stoffen beginnen te lekken in haar lichaam, krijgt Lucy bovennatuurlijke krachten en kan ze haar volledige breincapaciteit gebruiken. Ze zoekt hulp bij een neuroloog (Morgan Freeman) en zint op wraak.

‘Lucy’ is vanaf 22 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Margin Call

In ‘Margin Call’ verkoopt een grote investeringsbank tegen alle risico’s en waarschuwingen in riskante investeringspakketten aan haar klanten. Tot twee jonge werknemers ontdekken dat de bank op het punt staat alles te verliezen; de markt zal weldra instorten. De top van de bank (Kevin Spacey, Paul Bettany) komt samen en moet beslissen of ze mee ten onder gaan, of het risico van hun leven nemen. Spannende thriller met ook Zachary Quinto, Demi Moore en Stanley Tucci.

‘Margin Call’ is vanaf 28 juli beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top