Wat is er op de buis deze week? Dit zijn de beste tv-tips!

Oef! Die zwoele temperaturen zijn voorlopig van de baan. Heb je zin om deze week in de koelte en de schaduw te vertoeven? Kijk dan naar deze tv-tips die Proximus Pickx voor jou heeft verzameld.

 

Catch Me If you Can (2002)

Docent, advocaat, piloot of dokter? De jonge Frank Abagnale (Leonardo DiCaprio) is het allemaal. Abagnale is amper twintig jaar oud wanneer hij zich voor het eerst voordoet als iemand anders. Al snel weet hoe hij een fortuin moet vergaren dankzij zijn listige trucs. Omdat hij zo succesvol is, komt hij op de radar te staan van de Amerikaanse inlichtingendienst FBI, die zitten hem op de hielen en weten hem zelfs in te lijven.

Bekijk ‘Catch Me If You Can’ dinsdag  om 20u30 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Rich Holiday, Poor Holiday

In ‘Rich Holiday, Poor Holiday’ ontdekken we hoe twee groepen toeristen eenmalig op vakantie gaan met het reisbudget van elkaar. In deze aflevering zien we hoe een groepje feestende Londenaars dit jaar niet Benidorm gaat, maar zal vertoeven in een luxehotel op de Caraïbische eilanden. Zij hebben plaats gewisseld met reizigers uit het Britse stadje Surrey die elk jaar cultuur willen opsnuiven, maar nu naar het Spaanse feesteiland afzakken.

Bekijk ‘Rich Holiday, Poor Holiday’ dinsdag  om 21u30 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Focus (2015)

Nicky (Will Smith) is een meesterdief die op een dag oplichtster Jess (Margot Robbie) tegen het lijf loopt. Hij ziet in Jess een opkomend talent en besluit haar alles te leren over het oplichtersvak. Nicky krijgt gevoelens voor Jess maar besluit toch met hun ontluikende relatie te kappen wanneer hij inziet dat zij veel slimmer is als hij. Enkele jaren later treffen de twee dieven elkaar opnieuw en wil Nicky Jess terugwinnen.

Bekijk ‘Focus’ donderdag  om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Victoria & Abdul (2017)

De Britse koningin Victoria (Judi Dench) is jarig en daarom zakt de jonge Indische man Abdul Karim (Ali Fazal) mee af naar Londen om het feest te helpen verzorgen. Aangekomen in Londen leert hij de Victoria beter kennen en de twee lijken het aardig met elkaar te kunnen vinden. Dat is niet naar de zin van het Britse hof dat een plannetje smeedt om Abdul ver weg van Victoria te houden.

Bekijk ‘Victoria & Abdul’ vrijdag  om 23u50 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


The Planets

In deze wetenschappelijke documentairereeks zien we hoe de Britse professor Brian Cox de geheimen van het universum ontrafelt. Hij vertelt onder andere over hoe de planeet Mars ooit water bevatte en in potentie leven kon herbergen. De rode planeet werd echter getroffen door een stortbui aan meteorieten waardoor ze een grote transformatie onderging.

Bekijk ‘The Planets’ op zondag  om 20u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

Films

Bekijk alles
Top