Uitgelicht: de beste selfies uit Hollywoodfilms!

Er gaat geen dag voorbij of er wordt wel iets gevierd! Vandaag is het de beurt aan de selfie, dankzij ‘Selfie Day’! Dus neem je smartphone erbij, lees alles over de meest iconische selfiemomenten uit films en deel je beeltenis met de hele wereld! 

 

Thelma & Louise (1991)

Nog voor sociale media onze levens domineerden, lieten boezemvriendinnen Thelma (Geena Davis) en Louise (Susan Sarandon) zich al gaan voor de fotocamera. In deze film van Ridley Scott zien we hoe de twee meiden op de vlucht slaan voor de politie nadat ze een verkrachter hebben neergeschoten. Ondanks alle spanning en gevaarlijke situaties die de dames op hun weg tegenkomen, vinden ze toch nog de tijd om af en toe een selfie te nemen. Neem nu die ene scène waarbij de dames op weg zijn naar de Grand Canyon, maar eerst nog vlug samen op de foto gaan!
 

‘Thelma & Louise’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

The Bling Ring (2013)

De wereld van glitter en glamour is eentje waar Nickie (Emma Watson) en haar vrienden maar geen genoeg van krijgen. Wanneer zij het huisadres van realityster Paris Hilton ontdekt, krijgt ze plots het illustere idee om spullen van diezelfde Hilton te gaan stelen. De vriendengroep bedenkt een plan, bezoekt de woonplaats van de ster en vervolgens gaan alle remmen los. Nickie en haar vrienden stelen alsof het een lieve lust is en nemen uiteraard af en toe een selfie, want dat doe je in Hollywood!

Home (2015)

Oh (Jim Parson) is een buitenaards wezen wiens ras de aarde heeft overgenomen op een geweldloze manier. Tijdens zijn verblijf op aarde leert hij Tip (Rihanna) kennen, een meisje dat haar moeder probeert terug te vinden na de invasie. Oh was al van bij het begin geen fan van de invasie en sympathiseert met Tip. De twee worden vrienden en trekken er samen op uit om de moeder van Tip zo snel mogelijk terug te vinden. Naarmate de tijd vordert, groeit ook hun vriendschap. Die bekronen ze natuurlijk met een leuke selfie!

‘Home is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

One Hour Photo (2002)

Wijlen Robin Williams speelt in deze bloedstollende thriller uit 2002 Sy Parrish, een medewerker van een foto-ontwikkeldienst in een lokaal grootwarenhuis. Parrish raakt tijdens zijn job geobsedeerd door de familie Yorkin die regelmatig foto’s komt ontwikkelen. Hij bekijkt al hun foto’s, sympathiseert met hen op basis van de beelden en ontdekt na enige tijd dat de man van de familie een affaire heeft. Hierdoor slaan de stoppen van Parrish door.

 

Zoolander No.2 (2016)

Nadat enkele zeer aantrekkelijke figuren uit de modewereld worden omgebracht, roept Interpol de hulp in van Derek Zoolander (Ben Stiller) om de moordenaars te klissen. Hij ontdekt samen met zijn partner Hansel (Owen Wilson) dat de kwaadaardige Mugatu (Will Ferrell) achter de aanslagen zit en roept hem een halt toe. Ondanks dat alles heeft Zoolander niet kunnen vermijden dat Justin Bieber ook het hoekje werd omgeholpen. Gelukkig nam de superster voor zijn nepdood nog een mooie selfie!

‘Zoolander No.2’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Films

Bekijk alles
Top