Dylan De Belder zal ook de komende drie seizoenen doelpunten proberen te maken voor SK Deinze. De spits was einde contract bij de Oost-Vlaamse club, maar tekende - ondanks interesse van andere teams - nu toch een stevige contractverlenging bij de Oranjehemden.
De Belder kwam vorige zomer over van Cercle Brugge en leek in eerste instantie een fikse concurrent te worden van Lennart Mertens. Maar doorheen het seizoen bewezen de twee dat ze ook perfect samen konden spelen wat SK Deinze heel wat meer mogelijkheden gaf in het offensieve compartiment.

Als er één spits speelde, dan moest De Belder wel meestal de duimen leggen tegen Mertens. In totaal stond De Belder 10x in de basis en scoorde hij zeven doelpunten.

De Belder stond de voorbije weken in de belangstelling van enkele andere teams (waaronder kampioen Union), maar toont zich op de officiële website van de club toch bijzonder tevreden met de contractverlenging. " “Ik voel me goed in Deinze en krijg het volste vertrouwen van de voorzitter en de coach, wat voor mij toch wel echt belangrijk is."