Breng het weekend koeltjes door met deze kijktips!

Heb je genoeg van de warmte? En ben je al verbrand genoeg? Koel dan lekker af voor de buis. Proximus Pickx selecteerde voor jou de beste kijktips van dit weekend zodat jij het weekend kan doorbrengen in de frisse schaduw van je televisietoestel!

 

‘Greta Thunberg: a year to change the world’ (2020)

In deze eerste aflevering van deze driedelige reeks zien we hoe klimaatactiviste Greta Thunberg haar tocht begint richting de VN-klimaattop in Chili. Thunberg zal tijdens haar tocht drie plaatsen bezoeken waar de impact van de klimaatopwarming het hardste opvalt. Grunberg bezoek de Canadese Rockies, een alsmaar sneller smeltende gletsjer en de droge heuvels van Californië.

Bekijk ‘Greta Thunberg: a year to change the world’ vrijdag om 20u35 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 

‘Ferry’ (2021)

‘Ferry’ (2021) is de prequel die aan het eerste seizoen van ‘Undercover’ voorafgaat. Deze spannende misdaadfilm begint in Amsterdam. Hier zien we hoe Ferry Bouman (Frank Lammers) de rechterhand is van Ralph Brink, een Amsterdamse drugsbaron en vaderfiguur voor Ferry. Wanneer op een dag de zoon van Brink wordt verwond, moet Ferry achterhalen wie de daders zijn. Alle sporen leiden naar Brabant, de plaats waar Ferry is opgegroeid.

Ontdek ‘Ferry’ op op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

'De Hel van Tanger' (2006)

De Belgische buschauffeurs Marcel van Loock (Filip Peeters) en Wim Moreels (Axel Daeseleire) worden door de Marokkaanse douane aangehouden op verdenking van drugshandel nadat er 350 kilogram hasj in hun bus wordt gevonden. Beide heren weten van niets en maar worden alsnog schuldig bevonden door het Marokkaanse gerecht. Als straf worden ze opgesloten in de Prison Civil van Tanger, dat is de hel op aarde.

Bekijk ‘De Hel van Tanger’ zaterdag om 22u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Hel van Tanger from Lou Berghmans on Vimeo.

‘The Woman in the Window’ (2021)

Deze psychologische thriller houdt je van begin tot eind op het puntje van je stoel. Het verhaal gaat over Anna Fox (Amy Adams), een New Yorkse psychologe met een ernstige vorm van pleinvrees. Door de ramen van haar huis houdt ze haar buren in de gaten, die een perfect leven lijken te leiden. Tot op de dag dat ze getuige is van een gruwelijke misdaad in hun huis. Maar is dat wel zo?

Ontdek ‘The Woman in the Window’ op op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


‘Eddie Murphy: Raw’ (1987)

‘Eddie Murphy: Raw’ is één van de meest bekende stand-upcomedyshows ooit. In deze lange monoloog steelt Murphy de draak met allerlei fenomenen in de maatschappij en hij laat daarbij geen enkel heilig huisje overeind. Als dat nog niet genoeg is, trakteert hij het publiek ook nog eens op imitaties van andere iconische komieken zoals Bill Cosby en Richard Pryor.

Bekijk ‘Eddie Murphy: Raw’ zondag om 22u55 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


'Indiana Jones'-films

De beroemdste avonturier ter wereld is sinds kort ook te bewonderen in de Proximus VOD-catalogus. We hebben het natuurlijk over Indiana Jones en de films 'The Kingdom of the Crystal Skull' en 'The Temple of Doom’. In deze kaskrakers zien we hoe professor en avonturier Indiana Jones (Harrison Ford) oude archeologische schatten ontdekt en uit de handen van slechteriken probeert te houden. Fans van 'Indiana Jones' wachten dezer dagen ongeduldig af tot wanneer het vijfde deel uit de franchise verschijnt, maar gelukkig kunnen ze wegdromen met de eerste twee delen.

De twee Indiana Jones-films zijn nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Films

Bekijk alles
Top