SK Deinze haalt Prychynenko (ex-Beerschot) terug naar 1B

Challenger Pro League | SK Deinze heeft vrijdagmiddag een derde inkomende transfer voorgesteld. De Oost-Vlamingen kondigden trots aan dat Denis Prychynenko de Deinse troepen komt versterken. De verdediger was einde contract bij Beerschot en keert na een jaartje in 1A dus terug naar de reeks waarin hij de voorgaande seizoenen steevast een sterkhouder was.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 29-jarige Duitser (met Oekraïnse roots) speelde tussen 2016 en 2021 voor Beerschot. Aanvankelijk had hij het niet makkelijk om zich door te zetten, maar in de jaren dat Beerschot in 1B speelde (2017-2020) ontpopte de robuuste verdediger zich tot een cultheld op het Kiel.

Na de promotie naar 1A verdween hij weer wat meer op het achterplan waarna de club besliste om zijn contract deze zomer niet te verlengen. Prychynenko speelde uiteindelijk meer dan 140 wedstrijden voor de Mannekes.

SK Deinze zag dan ook wel brood in de ervaren centrumverdediger en haalde hem nu dus naar het Burgemeester Van De Wielestadion. Eerder haalde Deinze ook al Nathan Fuakala (Club NXT) en Djihad Bizimana (Waasland-Beveren) binnen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top