De populairste films en series van dit moment op Netflix

De laatste tijd zijn er een paar nieuwigheden bijgekomen op Netflix, die pijlsnel naar de top zijn geschoten. Heb je ze al bekeken? Hier zijn de Belgische favorieten die je niet mag missen.

Sweet Tooth

Deze bewerking van de Vertigo Comics-serie geschreven en getekend door Jeff Lemire, volgt een 10-jarige hert-mens, Gus. Hij baant zich een weg door een wereld die wordt geteisterd door twee gelijktijdige, mogelijk met elkaar verbonden crises: een virus heeft het grootste deel van de wereldbevolking uitgeroeid, en alle nieuwe geboorten zijn half-menselijke hybriden. Gus heeft zijn hele leven in een afgelegen hut in Yellowstone National Park gewoond, beschermd door zijn Pubba, die de maatschappij ontvluchtte voordat deze volledig instortte. Een charmant coming-of-age verhaal verpakt in een postapocalyptische tragedie.

Vikings

Deze zes seizoenen durende serie is niet nieuw, maar toch is het een hit op het platform, want het nieuwste seizoen is net uitgekomen. Het is gebaseerd op ware gebeurtenissen, namelijk de heldendaden van Ragnar Lothbrok om de macht van de Vikingen uit te breiden. Als je houdt van vechten met dappere krijgers en niet bang bent voor bloed en een beetje gewelddadige confrontatie, dan is deze serie iets voor jou! Goed nieuws, Netflix heeft al aangekondigd dat er een vervolg komt. Geen seizoen 7 in zicht, maar een spin-off serie, 'Vikings: Valhalla'.

Awake

In 'Awake' dompelt de regisseur ons onder in een wereld waar mensen verstoken zijn van slaap en elektronische apparaten. Een ex-soldaat wil alles doen wat ze kan om haar familie te redden uit deze wereld die naar de knoppen gaat. Ze lijkt de enige te zijn die de sleutel heeft om het mysterie te ontrafelen. Het moet allemaal snel gebeuren, want zonder slaap beginnen mensen hun verstand te verliezen. Anderhalf uur spanning gegarandeerd tijdens deze film die je zal doen nadenken over de mensheid.

Summertime

In het stadje Cesenatico zijn Summer en Ale twee mensen met tegengestelde levensstijlen. Summer is een erg introverte jonge vrouw; ze heeft een hekel aan de zomer en besluit een baantje te zoeken in The Grand Hotel Cesenatico om haar moeder financieel te ondersteunen. Ale is een beroemde motorrijder uit Rome. Hij heeft deze zomer een pauze ingelast nadat een gevaarlijk race-ongeluk hem bijna het leven kostte. De twee worden smoorverliefd, maar hun verschillende levensstijlen dreigen roet in het eten te gooien. De serie is geïnspireerd op de boeken van Federico Moccia.
 
In de top 10 van favoriete films en series in België staan ook 'Lucifer', 'Who Killed Sarah?', 'Friends', 'Start-Up' en 'Ragnarok'. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top