Zoek dit weekend afkoeling met deze kijktips

De werkweek ligt, voor de meesten dan toch, achter ons en het is tijd om eens goed te ontspannen. Wat is daar beter voor dan enkele leuke kijktips? Proximus Pickx zet de beste van dit weekend op een rij.

Vrijdag: A passage to India

Gebaseerd op de beroemde roman van E.M. Forster, draait dit uitgebreide drama om de veranderende dynamiek tussen Britse kolonialen en de inheemse bevolking in het India van de jaren twintig van de vorige eeuw. Wanneer de Engelse toeriste Adela Quested na een uitstapje naar de grotten de Indiase arts Aziz Ahmed beschuldigt van verkrachting, leidt het incident tot een grote rechtszaak. De zaak versterkt de spanningen tussen het Britse Rijk en de groeiende beweging naar onafhankelijkheid van India.
 
Bekijk ‘A passage to India’ op vrijdag 11 juni om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Green Book

Dr. Don Shirley is een Afro-Amerikaanse pianist van wereldklasse, die op het punt staat een concerttournee te beginnen in het Diepe Zuiden in 1962. Shirley heeft een chauffeur en bescherming nodig en rekruteert Tony Lip, een stoere uitsmijter uit een Italiaans-Amerikaanse buurt in de Bronx. Ondanks hun verschillen ontwikkelen de twee mannen al snel een onverwachte band terwijl ze racisme en gevaar trotseren in een tijdperk van segregatie.
 
‘Green Book’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Zaterdag: België - Rusland

Haal je Duivelsshirts, vlaggen en toeters boven, want het is tijd voor de eerste wedstrijd van onze Rode Duivels op het EK 2020. De Belgen nemen het op tegen Rusland op deze tweede dag van het EURO-toernooi.
 
Bekijk ‘België - Rusland’ op zaterdag 12 juni om 20u10 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Sweet Tooth

Deze bewerking van de Vertigo Comics-serie geschreven en getekend door Jeff Lemire, volgt een 10-jarige hert-mens, Gus. Hij baant zich een weg door een wereld die wordt geteisterd door twee gelijktijdige, mogelijk met elkaar verbonden crises: een virus heeft het grootste deel van de wereldbevolking uitgeroeid, en alle nieuwe geboorten zijn half-menselijke hybriden. Gus heeft zijn hele leven in een afgelegen hut in Yellowstone National Park gewoond, beschermd door zijn Pubba, die de maatschappij ontvluchtte voordat deze volledig instortte. Een charmant coming-of-age verhaal verpakt in een postapocalyptische tragedie.
 
Ontdek ‘Sweet Tooth’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: Aanrijding in Moscou

Deze Vlaamse kaskraker van Christophe van Rompaey uit 2008 vertelt het verhaal van de 41-jarige huismoeder Matty, die in een aanrijding terechtkomt op het parkeerterrein van de supermarkt. De man in de truck, de 29-jarige Johnny, is woedend omwille van de deuk in zijn voertuig. De ruzie wordt heviger, maar plots slaat ook onverwacht de vonk over tussen de twee. De start van een ongewoon liefdesverhaal.
 
Bekijk ‘Aanrijding in Moscou’ op zondag 13 juni om 21u00 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Corgi

Altijd al willen weten hoe het leven van een koninklijke hond eruitziet? ‘Corgi’ neemt je mee in het leven van de favoriete corgi van de koningin: Rex. Hij leidt een luxenleventje in Buckingham Palace en heeft alles wat zijn hartje begeert. Tot Rex plots op straat belandt nadat hij de schuld krijgt van een zeer ongepaste diplomatieke situatie tijdens een diner met de president van de Verenigde Staten.
 
‘Corgi’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 
 
 
 

Films

Bekijk alles
Top