Er zitten een paar nieuwtjes in de Proximus VOD-catalogus!

Er is weer nieuw kijkvoer aangekomen in de Proximus VOD-catalogus. Ben je al benieuwd naar de films? Wij zetten er een paar op een rij.

Girl

Dit is niet de film van onze landgenoot Lukas Dhont, maar wel de gelijknamige thriller uit 2020 met een hoofdrol voor Bella Thorne. Zij speelt een jonge vrouw die uit is op wraak nadat ze haar hele jeugd lang afgeranseld werd door haar vader. Ze keert terug naar het dorpje waar ze opgroeide met de bedoeling om haar vader te vermoorden, alleen maar om te ontdekken dat iemand haar net voor was. Dat roept des te meer vraagtekens op. Ze gaat op zoek naar antwoorden, maar hoe dieper ze graaft, hoe meer ze te weten komt over het duistere verleden van haar familie. De naamloze wraakengel wordt op de hielen gezeten door de sheriff van het dorp, gespeeld door Mickey Rourke ('The Wrestler').
 
‘Girl’ is vanaf 7 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Mortal Kombat

MMA-vechter Cole Young wordt opgejaagd door de geduchte krijger Sub-Zero, maar vindt gelukkig zijn toevlucht in de tempel van Lord Raiden. Daar traint hij met de ervaren vechters vechters Liu Kang, Kung Lao en de schurkachtige huurling Kano. Cole bereidt zich voor op de strijd van zijn leven: die van de grootste kampioenen van de Aarde tegen de vijanden van de Outworld. De prijs? Het hele universum.
 
‘Mortal Kombat’ is vanaf 9 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Jungleland

Het verhaal gaat over twee broers: Walter "Lion" Kaminski, een getalenteerde voormalige professionele bokser, en Stanley Kaminski, een ex-gevangene en de idealistische manager van Lion. Overdag werkt het tweetal in een naaifabriek, maar ’s nachts nemen ze deel aan illegale bokswedstrijden. Stanley is 2000 dollar schuldig aan een lokale gangster genaamd Pepper en om dat af te betalen zet Pepper het geld in op Lion tijdens zijn volgende gevecht. Maar die laatste verliest. Volgens Pepper is er dan nog maar één mogelijkheid om hem terug te betalen: deelnemen aan het extreem gevaarlijke illegale prijsgevecht ‘Jungleland’.
 
‘Jungleland’ is vanaf 10 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Tina

Deze documentaire neemt je mee in het bewogen leven en de carrière van de wereldberoemde Tina Turner. Het verhaal start in het najaar van 1981, vijf jaar nadat Turner de scheiding van Ike aangevraagd had. We volgen het leven van de zangeres door middel van nooit vertoonde beeldfragmenten en interviews. Daarnaast maken ook haar echtgenoot Erwin Bach en Oprah Winfrey hun opwachting, net als Angela Bassett, die Tina Turner speelde in 'What's Love Got To Do With It' uit 1993.
 
‘Tina’ is vanaf 12 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top