Vergeet de regen en kruip voor de buis met deze kijktips!

Films |

Neen, van echt lenteweer hebben we nog kunnen genieten. Maar als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, is er gelukkig nog altijd de televisie die soelaas kan bieden. Proximus Pickx ging op zoek naar kijktips die jouw week kleur zullen geven.

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Woman In The Window (2021)

De Amerikaanse kinderpsychologe Anna Fox (Amy Adams) zit al maandenlang thuis met psychologische problemen. Ze probeert een grip te krijgen op de realiteit door pillen te nemen en haar blik naar buiten te richten. Op een dag trekken nieuwe inwoners in een huis dat vrijstond aan de overkant van de straat en dat prikkelt de nieuwsgierigheid van Anne. Ze begint de nieuwe bewoners te bespioneren en denkt op een avond getuige te zijn van een moord die begaan is door een van de nieuwe bewoners. Maar is dat wel zo? 

Ontdek ‘The Woman In The Window’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


The Box (2009)

Norma (Cameron Diaz) en Arthur leiden een gelukzalig leven. Wanneer ze op een dag een klein houten doosje aantreffen aan hun voordeur wordt hun nieuwsgierigheid aangesproken. Ze komen te weten dat het doosje een knop bevat die mits het indrukken een geldbedrag van 1 miljoen dollar oplevert voor de degene die de knop heeft ingedrukt. Daar is wel een voorwaarde aan verbonden: er zal na het indrukken van de knop ook iemand in de wereld sterven die zij niet kennen.

Bekijk ‘The Box’ woensdag 26 mei’ om 20u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Monster Hunter (2020)

Kapitein Natalie Artemis (Milla Jovovich) en haar ervaren militair eliteteam belanden via een portaal in een andere dimensie waarin zij niet meer met de plak zwaaien. Dat doen beestachtige en bloeddorstige monsters die altijd trek hebben in een menselijk hapje. Artemis probeert haar leven en dat van haar teamgenoten te beschermen maar moet snel haar meerdere erkennen in de monsters. Per toeval leert ze een lokale jager kennen die door middel van slimme trucjes en speciale gevechtstechnieken de monsters altijd een stap voor kan blijven. 

‘Monster Hunter’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

 

Swiss Army Man (2016)

Hank (Paul Dano) ziet het leven niet meer zitten en wil er een einde aan maken. Hij gaat naar een afgelegen strand om zichzelf op te knopen. Plots ziet hij een aangespoeld levenloos lichaam in het water liggen en pauzeert hij zijn plannen. Hij haalt het lichaam uit het water en geeft het een naam waarop het lichaam Henk aanspreekt. Al gauw blijkt dat het lichaam beschikt over bovenmenselijke krachten die toenemen als Hank er aandacht en liefde aan besteed.

Bekijk ‘Swiss Army Man’ vrijdag 28 mei’ om 22u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top