Naar wat kijken Netflix-abonnees in Frankrijk, Nederland en Duitsland?

Series |

Netflix heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen betalende abonnees. Maar naar wat kijken al die film- en serieliefhebbers? Proximus Pickx keek even over de landsgrenzen naar Frankrijk, Nederland en Duitsland en ging op zoek naar de producties die in deze landen bovenaan de hitlijsten staan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Mon Frère (2019)

Teddy is een jonge Franse tiener die zijn kleine broer wil beschermen tegen hun gewelddadige vader. Op een dag slaan zijn stoppen door en de vader in kwestie overleeft Teddys aanval niet. Hierdoor wordt hij beschuldigd van moord en wordt Teddy opgesloten in een gesloten instelling waar tientallen lotgenoten vast zitten. In deze gesloten instelling heerst een rauwe realiteit waar maar één gouden regel is: de sterkste overleeft.

Ontdek 'Mon Frère' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 
 

Who Killed Sara? (2021)

Alex Guzman (Manolo Cardona) komt na achttien jaar vrij uit de gevangenis waar hij ten onrechte werd vastgehouden wegens de moord op zijn zusje Sara (Ximena Lamadrid). Hij is vastberaden om uit te zoeken wie achter de moord zit en hem erin heeft geluisd. Hij begint zijn onderzoek bij de steenrijke Mexicaanse familie Lazcanos. Zij waren immers hechte vrienden van Sara. Gaandeweg ontdekt Alex echter dat zijn kleine zusje heel wat geheimen verborgen hield.

Ontdek ‘Who Killed Sara?’ vandaag nog op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 



F*ck De Liefde (2019)

Nederland houdt van spannende liefdesverhalen en alle perikelen die daarbij horen. Dat bewijzen de talloze liefdeskomedies zoals ‘F*ck de Liefde’ er ook één van is. In deze romantische komedie zien we hoe enkele Nederlandse koppels omgaan met hoogtes en laagtes in hun eigen relaties. Zo is er bijvoorbeeld Lisa (Bo Maerten) die middenin een scheiding zit met Jack (Thijs Römer), op reis vertrekt naar Curaçao vertrekt met enkele vriendinnen en daar een nieuwe man tegen het lijf loopt. Haar man flirt ondertussen met ene Cindy (Victoria Koblenko) met wie hij in bed belandt, terwijl Cindy’s vriendin Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau) spanning in haar relatie doet ontstaan door een hechtere relatie met haar baas te onderhouden.

Ontdek ‘F*ck de liefde’ vandaag nog op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Fenix (2018)

In deze Nederlandse crimiserie zien we hoe Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx) terugkeren naar het Zuid-Hollandse Brabant. Jara wil de naam van haar overleden vader zuiveren terwijl Rens wil ontsnappen aan zijn criminele familie. Beide personages zijn er echter aan voor de moeite: ze raken steeds meer verwikkeld in spelletjes van de Brabantse onderwereld en moeten zichzelf zien te redden voordat het te laat is.

Ontdek ‘Fenix’ vandaag nog op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Das Schaurige Haus (2020)

Hendrik (Leon Orlandianyi) woont in de grote stad. Hij is dan ook zeer teleurgesteld wanneer zijn moeder op een dag besluit om samen met de kroost te verhuizen naar een afgelegen dorpje in het zuiden van Oostenrijk. Aangekomen in dit dorp, ontdekt het gezin dat het huis waarin ze hun intrek zullen nemen volgens de dorpbewoners behekst is. Na enkele onheilspellende gebeurtenissen trekt Hendrik erop uit om uit te zoeken of er daadwerkelijk een vloek rust op het huis.

Ontdek ‘Das Schaurige Haus’ vandaag nog op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Barbaren (2019 - )

In deze Duitse Netflix-serie zien we hoe enkele Germaanse stammen hun land proberen te verdedigen tegen de oprukkende Romeinen. Aan het hoofd van het Germaanse verzet staat Arminius (Laurence Drop): deze Germaanse krijger werd opgeleid in Rome maar moet nu kant kiezen om zijn geboorteland te verdedigen tegen de gewelddadige Romeinen. Samen met enkele kompanen staat Arminius aan de wieg van De Slag bij het Teutoburgerwoud die in het negende jaar voor Christus echt plaatsvond en maar liefst zeven jaar duurde.

Ontdek ‘Barbaren’ vandaag nog op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top