Na bijna 3,5 jaar komt er een einde aan het voetbalhuwelijk tussen KVC Westerlo en Bob Peeters. Na enkele mooie seizoenen konden de Kempenaars dit seizoen de verwachtingen niet inlossen en dat resulteerde nu in een breuk tussen club en trainer.
Verschillende media maakten maandagavond bekend dat beide partijen in onderling overleg beslist zouden hebben om de samenwerking stop te zetten en ondertussen is het nieuws ook bevestigd aan onze redactie. De 47-jarige coach stond sinds december 2017 aan het roer bij de Kempenaars en was daarmee de langst dienende coach van 1B.

Met Peeters kende Westerlo twee meer dan degelijke seizoenen, maar in het seizoen van de waarheid (2020 - 2021) stelden de Kemphanen teleur met een vierde plek in de eindranking.

Van de acht coaches die het afgelopen seizoen actief waren in 1B, zijn er momenteel slechts drie die langer dan een jaar in dienst zijn. Naast Peeters (3,5 jaar) was dat ook nog Rik De Mil (Club NXT, drie jaar en vier maanden) en Emilio Ferrera (één jaar en vier maanden).