Voor jou uitgelicht: niet te missen op tv dit weekend!

Het weekend staat alweer voor de deur en als je ondanks de heropening van de terrassen toch nog graag een gezellig avondje voor de televisie doorbrengt: niet getreurd, er valt meer dan genoeg te bekijken! Proximus Pickx heeft vijf tv-momenten voor je geselecteerd die zeker het bekijken waard zijn.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Zaterdagavond kan je genieten van de Harry Potter-prequel ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Deze onwaarschijnlijk fantasierijke film over ‘fantastische beesten’ gaat niet over de beroemde leerling-tovenaar, maar speelt zich decennia eerder af in hetzelfde universum.
 
De jonge tovenaar Newt Scamander is een verzamelaar van magische wezens. In 1926 heeft hij net een wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar exemplaren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld …
 
Bekijk ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ op zaterdag 15 mei om 20u25 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Het échte Eurovisiesongfestival kan op zich al best grappig zijn, maar deze komedie met Will Ferrell en Rachel McAdams in de hoofdrollen maakt het allemaal nog nét iets gekker.
 
De IJslandse zanger Lars Erickssong droomt ervan om het Eurovisiesongfestival te winnen. Samen met zijn jeugdvriendin Sigrit richt hij de band Fire Saga op, waarmee zij deelnemen aan de nationale preselectie. Tot ieders verbazing en door een samenloop van omstandigheden mag het duo IJsland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2020 in het Verenigd Koninkrijk. Maar hoge verwachtingen, sluwe rivalen en artistieke meningsverschillen stellen hun relatie op de proef ...

Bekijk ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’ op zaterdag 15 mei om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

De Mol: weerzien tussen de kandidaten

Afgelopen weekend kwamen we in een spannende ontknoping eindelijk te weten wie dit jaar dé mol was … En wie hem of haar wist te ontmaskeren. Tijd voor een reünie!
 
De kandidaten zien elkaar eindelijk terug, zes maanden na hun reis. Maar er blijven nog veel vragen over. Hoe heeft de mol hen bedot? Wie zat op het foute spoor? En wat gebeurde er nu precies in de graancirkel?
 
Bekijk deze extra aflevering van ‘De Mol’ op zondag 16 mei om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Hancock

Niet alle superhelden dragen capes: deze actiekomedie vertelt het verhaal van Hancock, een landloper met superkrachten.
 
Iedereen weet dat macht grote verantwoordelijkheid met zich mee brengt, behalve Hancock. Hij is een nerveuze, sarcastische en onbegrepen kerel vol tegenstrijdigheden. Zijn goedbedoelde heldhaftige gedrag mag dan wel talloze levens redden, het laat ook een indrukwekkend spoor van vernieling na. Ondanks het feit dat de burgers van Los Angeles dankbaar zijn een plaatselijke held te hebben, vragen ze zich af wat ze gedaan hebben om deze kerel te verdienen. Hancock is niet het soort man dat zich aantrekt wat andere mensen denken, tot op de dag dat hij het leven redt van pr-directeur Ray Embrey. Dan begint de sardonische superheld te beseffen dat hij misschien ook een kwetsbare kant heeft.
 
Bekijk ‘Hancock’ op zondag 16 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Alex Agnew - The Legend Ends

In 2013 kondigde de Antwerpse comedian Alex Agnew aan dat hij een pauze wou nemen. Dat nieuws lokte heel wat reacties uit, en ook de vraag: “Komt Alex Agnew ooit nog terug?” Gelukkig duurde de pauze niet zo lang, en ondernam Agnew heel wat leuke zaken tijdens zijn rustperiode. Daags na de aankondiging van Agnews afscheid in 2013, verzamelden duizenden ontgoochelde fans zich in Facebookgroepen die de Antwerpenaar ervan moesten overtuigen dat hij niet mocht ophouden met grappen maken, ook al was het maar voor even. Maar Agnew was vastberaden: hij moest en zou afstand nemen van het comedycircuit en voor een tijdje al zijn aandacht schenken aan zijn heavymetalband Diablo Blvd.
 
Voordat het zover was, klom Agnew een allerlaatste keer het podium op met de zaalshow ‘The Legends Ends’ die zondagavond te zien is op Play4. Tijdens deze show nam Agnew in zijn gekende stijl voor “een allerlaatste keer” onze maatschappij op de korrel. De show was een succes, maar Agnews focus lag toch al op ‘Diablo Blvd’. Deze rockband bracht in 2014 haar vierde album uit en organiseerde op 9 mei 2014 een eigen concert in de Antwerpse concertzaal Trix.
 
Bekijk ‘Alex Agnew - The Legend Ends’ op zondag 16 mei om 23u05 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top