Blik terug op het derde seizoen van ‘Dertigers’ aan de hand van deze nummers

Deze week loopt het derde seizoen van ‘Dertigers’ af. Wil je echter nagenieten van deze succesvolle serie? Blik dan samen met Proximus Pickx terug op vijf schitterende momenten aan de hand van vijf even schitterende muzieknummers.

Don’t Look Back in Anger - Oasis

Bart vernam dit seizoen dat Tinne zwanger werd nadat ze even gestopt was met de pil. Hij is boos omdat hij het niet opnieuw ziet zitten om opnieuw een kindje te krijgen en groot te brengen. Gelukkig kan hij zijn hart luchten bij zijn vrienden, maar die pleiten ervoor om niet weg te lopen van de realiteit. Schoorvoetend lijkt Bart zich neer te leggen bij de realiteit en langzaam maar zeker opnieuw plaats te maken voor iets anders dan boosheid

We Are Young - The Mayries

Nadat Bart en Tinne hun kroost hebben verteld dat ze gaan scheiden, ontfermt Tinne zich over de kinderen. Pieter gaat met zijn zoontje Lucas op bezoek bij zijn ouders om wat bij te praten over de afgelopen woelige tijd. Om deze periode af te sluiten, duiken Alex, Elias, Bart en Saartje het nachtleven in, op zoek naar vreugde en vertier. Dansend op de vele deiningen van hun jonge leven. 

King of Pain - The Police

Op de tonen van dit nummer bereiden de vrienden zich voor op het vrijgezellenweekend ter ere van Alex en Elias. Elk van de vrienden heeft zijn of haar bedenkingen: Tinne en Bart moeten de scheiding en de discussie rond de ongeplande zwangerschap even aan de kant zetten, Pieter en Saartje zullen voor het eerst sinds lang opnieuw met elkaar geconfronteerd worden. Voor Nora, daarentegen, komt het weekend als een uitgelezen moment om na te denken of ze zal intrekken bij de veel oudere Hans

 

Feel - Robbie Williams

Alex en Elias zijn eindelijk in het huwelijksbootje gestapt en daarmee wordt de liefde en trouw opnieuw in de verf gezet. De vriendin van Pieter is er op deze dag niet gerust op dat hij geen gevoelens meer voor koestert voor Saartje. Ook Nora wil haar liefdesgeluk met Hans beschermen. Ze maant Bart aan om zijn nieuwe vriendin Claire niet meer te vernoemen in het bijzijn van Hans. Claire is immers zijn dochter.  

 

Iridescent - Linkin Park

Op de tonen van dit geweldige nummer komt het derde seizoen van ‘Dertigers’ tot zijn einde. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen. Maar de uitkomst van het gesprek tussen Pieter en zijn ex-vrouw, de hulp die Bart aan Tinne gaf, de empathie van Alex en de strijdvaardigheid van Hans doen de vriendschappen verder evolueren naar nieuwe hoogtes.

 


Bekijk ‘Dertigers’ van maandag tot donderdag om 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Series

Bekijk alles
Top