Ontmoet aliens in ‘Elliott van de Aarde’ op Cartoon Network

Ben je op zoek naar een exotische reis? Niets beter dan een tripje naar de ruimte! Elliott neemt je, samen met zijn moeder Frankie en zijn dinosaurusvriend Mo, mee om de meest ongewone buitenaardse soorten in het universum te ontdekken. Afspraak op maandag 24 mei op Cartoon Network.

De 11-jarige Elliott is een nieuwsgierig jongetje dat moeite heeft om vrienden te maken. Zijn moeder Frankie is een geologe die gelooft in het bestaan van buitenaardse wezens. Op een dag, terwijl ze samen in hun mobilhome reizen, ontdekken ze dat een van de stenen die Frankie bestudeert een mysterieuze kracht heeft.
 
Moeder en zoon worden dan door het heelal geslingerd en belanden in het Centrium, een enorm ruimteplatform. Daar ontmoeten ze een hele reeks zeer verschillende buitenaardse wezens, afkomstig uit onbekende delen van het heelal.
 
Mysterieuze ontmoetingen
 
Zonder te weten hoe of waarom ze daar terecht zijn gekomen, raken Elliott en Frankie geïnteresseerd in deze nieuwe wereld en maken ze er een plaats voor zichzelf. Vooral omdat ze geen idee hebben hoe ze terug naar de aarde moeten komen. Moeder en zoon maken nieuwe vrienden en ontmoeten Mo, een pratende dinosaurus die ook van de blauwe planeet komt.
 
Maar niet alle bewoners van het Centrium zijn even vriendelijk of vredelievend ... Elliott en Frankie voelen dat de kleine wereld vele mysteries verbergt. Wie heeft hen daar naartoe gebracht? Met welk doel? En hoe kunnen ze hun plaats in het heelal vinden, ook al bevinden ze zich in de ruimte?
 
Bekijk 'Elliott van de Aarde' vanaf maandag 24 mei om 16u45 op Cartoon Network (zender 38) of op Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Heb je het gemist? Geen zorgen, met TV Replay kan je het programma tot 36 uur later bekijken, wanneer je maar wilt.

Top