Dit zijn nu de populairste titels op Netflix in België

Van nieuwe fantasierijke animatie tot Spaanse krimi, de top 5 van de meest populaire films en series op Netflix in België ziet er weer helemaal anders uit. Als je deze nog niet gezien hebt, kan je maar beter beginnen inhalen als je bij de volgende bijeenkomst met je bubbel wil kunnen meepraten.

Shadow and Bone

Alina Starkov is een wees die bedreven is in het maken van kaarten in een wereld vol magie en fantasie. Duistere krachten hebben de touwtjes in handen, maar Alina ontdekt dat zij de enige is die de kracht van het licht kan oproepen, en dat zou haar wel eens een sleutelrol kunnen geven in de strijd tussen goed en kwaad.
 
Shadow and Bone’ verscheen op 23 april op Netflix en viel meteen in de smaak. De serie klom snel op de ranglijsten van de meest bekeken en best gereviewde titels op het streamingplatform. Om de fans die zich helemaal willen verdiepen in de wereld van Leigh Bardugo, lanceerde Netflix zelfs - helemaal in thema - een interactieve kaart.

Ontdek ‘Shadow and Bone’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

De Mitchells tegen de Machines

Deze knotsgekke animatiefilm van de studio achter ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ draait rond een familie van buitenbeentjes en vreemde vogels die, wanneer de robots aanvallen en zowat iedereen uitroeien, eerder toevallig de laatste hoop voor de mensheid worden. Samenwerken was nooit hun grootste sterkte, maar de Mitchells kunnen nu niet anders dan een hecht team worden.
 
In deze humoristische film kan iedereen zich wel herkennen in een van de personages, want uiteindelijk is niemand perfect. De stemmen zijn dan weer ingesproken door een cast van topacteurs, zoals Olivia Colman, Eric André, Maya Rudolph, Danny McBride en John Legend.

Ontdek ‘De Mitchells tegen de Machines’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

El inocente

De Spaanse miniserie ‘El inocente’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van de befaamde thrillerauteur Harlan Coben. Een man belandt voor negen jaar in de cel nadat hij per ongeluk iemand doodt. Wanneer hij weer vrijkomt, is zijn onschuld al lang verdwenen. Toch begint hij weer een leven op te bouwen, maar dan staat alles weer op zijn kop na een verontrustend telefoontje van zijn zwangere vrouw. Hij belandt weer in de onderwereld, maar kan hij er voor een tweede keer uit klimmen? En wat als ook de detectives die op hem jagen geheimen achterhouden?
 
Hoofdrolspeler Mario Casas is bij ons nog vrij onbekend, maar in Spanje gooide hij met series als ‘Los hombres de Paco’ en films als ‘No matarás’ al hoge ogen. Nu ‘El inocente’ het zo goed doet in België, wordt hij vast en zeker ook hier een bekend gezicht.

Ontdek ‘El inocente’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Things Heard & Seen

Deze nieuwe mysterieuze film met een vleugje horror voert steractrice Amanda Seyfried (‘Mean Girls’, ‘Les Misérables’) op naast James Norton (‘Little Women’, ‘Happy Valley’). Wanneer zij vanuit het drukke New York naar een historisch pand in de Hudson Valley verhuizen, beseft ze dat er een duister kantje verbonden is aan haar huwelijk. En dat zou wel eens iets te maken kunnen hebben met die oude villa.
 
Deze film is gebaseerd op de roman ‘All Things Cease to Appear’ (‘Alles houdt op te bestaan’ in het Nederlands) van Elizabeth Brundage. Het beklijvende, donkere boek werd bij de release overladen met lof, dus een filmadaptatie was bijna onvermijdelijk.

Ontdek ‘Things Heard & Seen’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Spider-Man: Far From Home

Na ‘Spider-Man: Homecoming’ is dit de tweede superheldenfilm met een hoofdrol voor Tom Holland. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’, en het is aan Spider-Man om de bescherming van onze wereld over te nemen. En dat brengt hem ook buiten zijn thuishaven in New York.
 
Peter Parker, alias Spider-Man, gaat met zijn vrienden op vakantie in Europa. Maar wanneer hij plots opgeroepen wordt om daar een dreiging tegen te houden, moet hij snel vaststellen dat er in het Nederlandse polderlandschap bitter weinig wolkenkrabbers staan waar hij aan kan zwieren.

Ontdek ‘Spider-Man: Far From Home’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Series

Bekijk alles
Top