Ontdek Oscarwinnaar ‘Nomadland’ nu op Disney+

Films | De grote winnaar op de afgelopen Oscaruitreiking was ongetwijfeld ‘Nomadland’ van regisseur Chloé Zhao. De film werd terecht bekroond met de beeldjes voor 'Beste Film' en 'Beste 'Regisseur'. Ook hoofdrolspeelster Frances McDormand kaapte de prijs voor de 'Beste Actrice' weg. Laat je ontroeren door een authentiek verhaal over menselijkheid en veerkracht en ontdek 'Nomadland' nu exclusief op Disney+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de sluiting van de gipsmijn in haar woonplaats op het platteland van Nevada, besluit Fern (Frances McDormand) haar busje in te pakken en de wijde wereld in te gaan. Als moderne nomade maakt ze kennis met de veerkracht en vindingrijkheid van een ander soort samenleving. In dit verhaal over hoop ontmoet Fern andere nomaden die zich opwerpen als de mentors in haar nieuwe leven in het uitgestrekte en adembenemende landschap van het Amerikaanse westen.
 
In ‘Nomadland’, een film van Searchlight Pictures en bekroond regisseur Chloé Zhao, zien we de echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells. Met zorg en inzicht schreef Zhao het scenario, gebaseerd op het boek ‘Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century’ van Jessica Bruder. De rol van Fern wordt vertolkt door een krachtige en authentieke McDormand en David Strathairn speelt de rol van een man waar Fern vriendschap mee sluit. ‘Nomadland’ is een fascinerende ode aan menselijkheid, onafhankelijkheid en avontuur.
 
Ontdek ‘Nomadland’ op Disney+, vanaf nu beschikbaar via de tv-opties 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top