TV-tips van de week

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe televisiegids. Als je met alle opties het bos niet meer door de bomen ziet, komt Proximus Pickx met de oplossing. Wij geven voor elke dag een gouden televisietip mee.

Maandag: FC United

Dit is niet zomaar een voetbaldocumentaire. ‘FC United’ tackelt racisme en gebrek aan diversiteit in het Belgisch voetbal. Door middel van getuigenissen tonen de documentairemakers hoe ernstig het probleem is, zowel in het mannen- als vrouwenvoetbal. Er wordt ook gezocht naar oplossingen, met voorbeelden van clubs die het wel goed doen. Een driedelige documentaire die hopelijk de bal aan het rollen brengt.
 
Bekijk ‘FC United’ op 3 mei om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: In the Face of Terror

Deze driedelige documentaire vertelt de gruwelijke beproeving van journalist Jim Foley en hulpverleners Kayla Mueller en David Haines. Foley was een van de weinige journalisten die het aandurfde om verslag uit te brengen terwijl hij gegijzeld werd door IS. Het drietal wordt uiteindelijk vermoord, wat de families ertoe aanzet om te zoeken naar waarheid en gerechtigheid.
 
Bekijk ‘In the Face of Terror’ op 4 mei om 22u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Woensdag: Definitely, Maybe

Will Hayes, een dertiger uit Manhattan, zit midden in een echtscheidingsprocedure als zijn jonge dochter hem vraagt naar zijn leven voor het huwelijk, inclusief hoe hij haar moeder ontmoette en verliefd op haar werd. Will flitst terug naar 1992 en vertelt over zijn romances met drie vrouwen, waarbij hij hun namen verandert zodat zijn dochter moet raden welke van de drie zijn vrouw is geworden.
 
Bekijk ‘Definitely, Maybe’ op 5 mei om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: finale van De Bachelorette

Elke Clijsters’ zoektocht naar liefde en romantiek loopt bijna op zijn einde. Uit in totaal veertien vrijgezellen koos Clijsters twee mannen die mee mogen naar de finale. De grote prijs? Haar hart. Ivan en Wouter zijn nog in de running voor de laatste roos en tijdens de laatste aflevering haalt Elke er haar ouders en zus Kim bij, om zeker een goede keuze te maken.
 
Bekijk ‘The Bachelorette’ op 6 mei om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: The Horse Whisperer

Wanneer Grace getraumatiseerd raakt door een paardrijongeluk waarbij haar paard ernstig gewond raakt, realiseert haar moeder Annie, een hooggeplaatste redactrice van een New Yorks tijdschrift, zich dat Grace pas zal genezen als het paard genezen is. Ze neemt hen beiden mee naar een afgelegen ranch in Montana, waar de legendarische "paardenfluisteraar" Tom Booker het paard begint te genezen, maar ook lang sluimerende gevoelens in Annie aanwakkert die haar doen twijfelen aan haar huwelijk en carrièrekeuze.
 
Bekijk ‘The Horse Whisperer’ op 7 mei om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top