Nieuw op Netflix in mei

De terrassen gaan dan wel weer open, toch blijft het handig om een gevulde kijklijst te hebben om de druilerige avonden te vullen. Gelukkig weet Netflix hoe het zijn klanten gelukkig moet houden en komen er ook deze maand heel wat nieuwe toppers bij op het streamingplatform. Proximus Pickx geeft je al een paar tips mee.

The Woman in the Window

Deze psychologische thriller houdt je op het puntje van je stoel. Het verhaal gaat over Dr. Anna Fox, een vrouw met een zware vorm van agorafobie (= pleinvrees) die in New York City woont. Ze raakt bevriend met de buurvrouw aan de overkant van de straat, die een schijnbaar perfect leven leidt. Tot de vrouw plots verdwijnt en Anna vermoedt dat er iets niet pluis is.
 
Ontdek ‘The Woman in the Window’ vanaf 14 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug
 

Love Death + Robots

‘Love Death + Robots’ is een Amerikaanse geanimeerde anthologieserie. Elke aflevering werd gemaakt door een andere crew uit telkens een ander land. De rode draad van de serie? Angstaanjagende wezens, duistere humor en vreemde verrassingen. Het eerste seizoen staat sinds 2019 op de streamingsite en het tweede maakt nu haar opwachting.
 
Ontdek ‘Love Death + Robots ’ vanaf 14 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug
 

Ferry

Een tijdje geleden was ‘Undercover’ een grote hit op Netflix. De serie neemt je mee in het leven van de harde drugscrimineel Ferry Bouman, die ook wel de Pablo Escobar van het zuiden genoemd wordt. Hij is één van de grootste xtc-producenten ter wereld. Hij leidt in alle rust zijn leven, tot twee undercoveragenten daar een stokje voor komen steken.
 
Nu heeft Netflix een film klaarstaan speciaal gewijd aan het leven van Ferry. In de gelijknamige prent duiken we mee in het verleden naar de beginjaren van de drugscrimineel. Het wordt een film met spanning, verrassende plotwendingen en humor.
 
Ontdek ‘Ferry’ vanaf 14 mei op Netflix. 
Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug
 
 

The Sinner

Het derde seizoen van ‘The Sinner’ is dan eindelijk onderweg naar Netflix. In elk seizoen is een fatale gebeurtenis de start van het verhaal, maar blijkt de overduidelijke dader niet te zijn wie we denken. Rode draad is detective Harry Ambrose, die er zijn werk van maakt om samen met de dader op zoek te gaan naar de reden van de feiten. De serie neemt je mee in een psychologisch spel dat je verwart, achterdochtig maakt, maar vooral doet verlangen naar de volgende aflevering. Het eerste seizoen werd genomineerd voor een Golden Globe Award.
 
Ontdek het derde seizoen van ‘The Sinner’ vanaf 23 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug
 

Lucifer

Het einde is in zicht voor de charmante duivel die zich vijf seizoen geleden vestigde in LA om een nachtclub uit te baten. Ondertussen blijft er uiterlijk nog maar weinig over van de koning van het kwaad, die zich volledig geïntegreerd heeft in de mensenwereld en zelfs een relatie aangegaan is met zijn collega Chloe ‘The Detective’ Decker. Blijft Lucifer op aarde, of vinden God en zijn boze stiefbroer toch een manier om hem weer te verbannen naar de hel? Seizoen 5B heeft de antwoorden.
 
Ontdek het laatste seizoen van ‘Lucifer’ vanaf 28 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug
 

Jupiter's Legacy

In zijn comicreeks ‘Jupiter’s Legacy’ vraagt Mark Millar (‘Kingsman’, ‘Kick-Ass’) zich af wat er met superhelden en hun nakomelingen gebeurt wanneer die te oud worden om de wereld te beschermen. Nu zijn de comics voor het eerst herwerkt voor het kleine scherm in de reeks ‘Jupiter’s Legacy’. Legendarische superhelden die hun krachten kregen in de jaren 30 zijn in 2021 klaar om hun cape aan de haak te hangen, maar hun kinderen, die het eigenlijk van hen zouden moeten overnemen, zijn duidelijk nog niet klaar om hun grote schoenen te vullen. De wereld aan haar lot overlaten is duidelijk geen optie.

Ontdek ‘Jupiter's Legacy’ vanaf 7 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Films

Bekijk alles
Top