'The Victim': een hartverscheurende serie over een rouwende moeder in de 'Movies & Series' catalogus

In de miniserie 'The Victim' zoekt de Schotse actrice Kelly Macdonald in de straten van Edinburgh naar de moordenaar van haar zoon. Deze nieuwe reeks is nu beschikbaar in de 'Movies & Series' catalogus van Proximus Pickx.

In 'The Victim' worden we ondergedompeld in een duister moordverhaal, dat van Anna Dean, een verpleegster wiens zoon werd vermoord door een iets oudere jongen. Veertien jaar later staat ze terecht voor het aanzetten tot moord nadat ze werd beschuldigd van het vrijgeven van de nieuwe identiteit en het adres van de man die volgens haar haar zoon heeft vermoord: Graig Myers.

De laatste, nu de vader van een gezin, wordt gewelddadig aangepakt na de onthulling van zijn identiteit. Hij zal moeten proberen zijn reputatie te herstellen, terwijl Dean nog steeds probeert de ware identiteit van de moordenaar van haar zoon te ontmaskeren. De serie draait om het proces in de zaak en de gevolgen daarvan voor de familie van Myers.

Een Schots drama

Deze miniserie van 4 afleveringen werd uitgezonden op de BBC en is onbekend in België. We vinden de uitstekende Schotse actrice Kelly Macdonald terug als hoofdrolspeelster. Ze was eerder al te zien in de serie 'Boardwalk Empire'. Ze ontving voor haar rol de BAFTA voor beste actrice in een tv-serie in 2019.

De rest van de cast bestaat uit onder meer: John Hannah ('Four weddings and a funeral' en 'The Mummy') in de rol van de inspecteur die onderzoek doet naar de aanval op Myers en Karla Crome ('Hit and Miss' en 'Misfits'). De serie speelt zich af in Schotland en zal kijkers de unieke sferen van de steden Edinburgh, Glasgow en Larg laten ontdekken.

Ga nu naar de 'Movies & Series' catalogus om je onder te dompelen in de geschiedenis van 'The Victim'. Ontdek het volledig aanbod van 'Movies & Series' via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! 

Films

Bekijk alles
Top