Japanse jodelaars en bubbels in aflevering 5 van 'De Mol'

Films | Deze vijfde aflevering van ‘De Mol’ was op z’n minst bizar te noemen. Tussen een fysieke confrontatie met de Mol, een Japanse jodelaar en een teleurstellend familiebezoek, werd er amper geld verdiend. Gelukkig wordt de identiteit van de uitstekende Mol schijnbaar een beetje duidelijker.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Op vlak van prijzengeld is dit seizoen geen hoogvlieger. In totaal verdienden de mollenjagers nog maar 14.600 euro. Ook deze aflevering was de vangst weer mager, want slechts 2.000 euro kon aan de pot worden toegevoegd. Tekenen van een uitstekende Mol dus, die in totaal al 50.000 euro wist te verspillen.
 
Vorig keer kregen de deelnemers te maken met het beste psychologische spel uit de Mol-geschiedenis, deze keer was het gewoon het vreemdste spel. Iedereen kreeg een rol in de ‘fantastische’ videoclip van Japanse jodelaar Takeo Ischi. Zelf blaakte de 74-jarige al niet van het talent, dus het was aan de Molspelers om de clip te redden. Het eindresultaat was lachwekkend, maar daar bleef het ook bij. Sven verknoeide zijn deel, maar het was Lennart die ervoor zorgde dat het groepsdansje de mist in ging. Geen enkele euro verdiend met ‘Der Maulwurf’.
 
Door Sven was de groep wel al op de hoogte van het familiemoment dat volgde, ook al was dat er ook één in mineur. Het coronavirus stak een stokje voor hartelijke omhelzingen en uitgebreide etentjes, want de familieleden of vrienden zaten in een plastieken bubbel. Geen fysiek contact, maar gelukkig wel een blij weerzien.

Waterrat of getrainde atleet

In de proef van de dertiende dag werden de deelnemers ‘rechtstreeks’ geconfronteerd met de Mol. Uit die opdracht bleek dat de Mol een echte waterrat is, of een heel goede atleet. Hij of zij kon namelijk bijna drie minuten de adem inhouden onder water. Wie dan extra verdacht is? Enerzijds Lennart, de voetballer in goede vorm. Anderzijds Annelotte, want zij weigerde de waterproef te doen en zou dus wel eens een verdoken waterrat kunnen zijn.
 
Het is alvast zeker dat minstens enkele deelnemers weten wie de Mol is. Toch mocht het voor één van hen niet zijn: Samina Carremans moest het spel verlaten. Vorige week werd al duidelijk dat de Limburgse flamencodanseres de Mol niet was, toen ze toegaf dat haar Duitse stoofpot wel erg pikant was. Bij deze is de groep dus gehalveerd en komen we alsmaar dichter bij de identiteit van de Mol.

Bekijk ‘De Mol’ op zondag om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Volg het spoor van De Mol en lees ook onze andere artikels via deze link.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top