Familieswitch in ‘Op een ander’

Films | Het is vast eens gebeurd dat je mama zei: “Als het hier niet goed is, ga dan op een ander”. Meestal niet zo’n fijne situatie. Maar in dit nieuwe programma op Play5 krijgen deelnemers de kans om echt eens te gaan kijken of het gras groener is aan de overkant.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wat gebeurt er als twee totaal verschillende mensen wisselen van gezin? In ‘Op een ander’ nemen we de proef op de som. Een mama of papa van het ene gezin neemt vier dagen lang de plaats in van een mama of papa uit het andere gezin. Ze leven mee volgens de regels van hun ‘nieuwe’ gezin, of dat er nu veel of weinig zijn, maar delen na een tijdje ook zelf de lakens uit. Wat gaat er goed en wat kunnen ze meenemen naar hun eigen leefsituatie?

Fit of fastfood?
 
In de eerste aflevering wordt het contrast tussen de twee gezinnen al snel duidelijk. Bij gezin één zijn mama en papa ambulanciers en lopen er twee tienerdochters rond. Gezin twee bestaat uit een fitcouple met een eigen fitnesszaak en een zoontje van 5.
 
Terwijl de ene familie zweert bij een gezonde veganistische levensstijl met veel beweging, bestaat het eetpatroon van het andere gezin grotendeels uit frisdrank en frieten. Lukt het hen om de goede dingen van elkaar over te nemen en zich te amuseren op een ander? En is het gras echt groener? ‘Op een ander’ zoekt het uit.
 
Bekijk ‘Op een ander’ op dinsdag 20 april om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top