Nieuw in Movies & Series

Nieuw in Movies & Series: een boeiende documentaire, een spannende topreeks en vijf films die je gezien moet hebben.

Ontdek ze hier!

The Whistlers

In ‘The Whistlers’ arriveert een corrupte politie-inspecteur (Vlad Ivanov) op het Canarische eiland La Gomera. Hij ziet er zijn geliefde (Catrinel Marlon) terug, maar is er ook om een eeuwenoude fluittaal te leren. Daarmee wil hij een crimineel (Sabin Tambrea) helpen om uit de gevangenis te ontsnappen, want die weet waar tientallen miljoenen euro’s verstopt liggen. Zal het hem lukken en kan hij uit de handen van de politie blijven?

‘The Whistlers’ is vanaf 29 april beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Condor S2

In het tweede seizoen van de thrillerserie ‘Condor’ zwerft CIA-agent Joe Turner nog steeds onzichtbaar rond, tot hij helaas wordt opgemerkt door een mysterieuze Russische spion. Die beweert dat zijn leven in gevaar is en in ruil voor bescherming wil hij de identiteit van een Russische mol in de CIA vrijgeven. Joe rolt zo weer in het leven dat hij eigenlijk achter zich had gelaten en wordt gedwongen een moeilijke keuze te maken.

Het tweede seizoen van ‘Condor’ is vanaf 30 april beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

The Guv'nor

De documentaire ‘The Guv’nor’ vertelt het verhaal van “de hardste man in Engeland”, Lenny McClean. Hij werd beroemd (en berucht) door zijn kampen als bokser met blote handen en later ook als zakenman en acteur. Zijn enige zoon leidt de documentaire en biedt ook een blik achter de schermen bij McLeans moeilijke jeugd en vechtersmentaliteit.

‘The Guv’nor’ is vanaf 1 mei beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.


The Burnt Orange Heresy

In de thriller ‘The Burnt Orange Heresy’ vallen de charismatische kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) en de vrije Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) als een blok voor elkaar. Ze worden op de proef gesteld wanneer een kunsthandelaar (Mick Jagger) hen uitnodigt bij hem aan het Italiaanse Comomeer en hen voorstelt om een kunstwerk te stelen. 

‘The Burnt Orange Heresy’ is vanaf 11 mei beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

 

Pinocchio

Tijd voor de prachtige Italiaanse klassieker ‘Pinocchio’! Geniet samen van de remake van de originele familiefilm met topacteur Roberto Benigni als Gepetto. Kijk met grote ogen weer naar de houten pop die op magische wijze tot leven komt als je er maar in gelooft. 

‘Pinocchio’ is vanaf 13 mei beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site. 

Zero Dark Thirty

De thriller ‘Zero Dark Thirty’ is gebaseerd op de zenuwslopende klopjacht op terrorist Osama bin Laden. Het Amerikaanse Navy Seal Team Six krijgt toegang tot geheime informatie en komt bin Laden zo op het spoor. Maya (Jessica Chastain), CIA intelligence analyst, heeft de leiding en moet ervoor zorgen dat hij gevangen wordt – levend of dood.

‘Zero Dark Thirty’ is vanaf 18 mei beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site. 

Shirley

Het drama ‘Shirley’ scoorde erg goed op het Sundance Film Festival 2020 en won zelfs een ‘Auteur Filmmaking’ prijs! In de mysterieuze film komt een jong koppel logeren bij schrijfster Shirley (Elisabeth Moss) en haar man Stanley (Michael Stuhlbarg) om een nieuw leven te beginnen. Al gauw merken ze dat er vreemde dingen gebeuren, die toevallig leiden tot inspiratie voor Shirley’s nieuwe boek.

‘Shirley’ is vanaf 20 mei beschikbaar in de Movies & Series catalogus. Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Series

Bekijk alles
Top