Schier onmogelijke opdrachten zetten toon in eerste aflevering 'Blind Gekocht'

Nieuws |

Acht families schakelden de hulp van Kobe Ilsen en Play4 in om op zoek te gaan naar een nieuw droomhuis. Ze geven blindelings hun spaarcenten af en leggen al hun vertrouwen in het oordeel van makelaar Béa en interieurarchitect Tom om hun droomhuis te vinden. Proximus Pickx bekeek de eerste aflevering van het nieuwste seizoen en stelt jou de eerste kandidaten voor.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Twee gezinnen onder één dak?

Moeder Christine uit Oosterzele wil samen met dochters Lizi, Lara en het gezin van haar andere dochter Yanna gaan samenwonen. Niet onder één dak, maar wel liefst onder twee daken die als één perceel worden verkocht. Geen evidente klus voor Kobe en de experten, maar ook niet voor mama Christine die overmand werd door emoties als ze nadacht over het nakende vertrek uit haar thuis sinds jaar en dag. Om de opdracht nog iets uitdagender te maken hadden de kandidaten nog een verlanglijstje gemaakt met ieders wensen. Het wordt afwachten of dat goed komt ...

Mama Linda en zoontje Daan

Linda en haar zoontje Daan schakelden eveneens de hulp in van Kobe. In 2018 werden moeder en zoon opgeschrikt door een gasontploffing in Antwerpen die drie huizen compleet hebben verwoest, waaronder het huis van Linda. Twee mensen lieten helaas het leven die verschrikkelijke nacht, terwijl Linda en Daan er met de schrik vanaf kwamen.

Om deze gebeurtenis door te spoelen besloot mama Linda iets gek te doen: meedoen aan Blind Gekocht en experten Béa en Tom in te schakelen om op zoek te gaan naar een droomhuis. Dat droomhuis moet voor Linda en Daan een tuin bevatten en dat stemde de experten ongerust die de verwachtingen temperden en een koer als alternatief opperden.

Bekijk ‘Blind Gekocht’ elke woensdag om 20u35 op ‘Play4’ of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top