Nieuw op Nickelodeon: Pokémon Zon & Maan – Ultra Legendes

Wie herinnert zich nog het uitwisselen van Pokémonkaarten op de speelplaats samen met je beste vrienden? Sindsdien daalde de populariteit van de avonturen van Ash en co amper, zeker door het constant uitzenden van nieuwe afleveringen van de serie. Op Nickelodeon kunnen jong en oud nu genieten van een nieuw deel van de reeks: ‘Zon & Maan – Ultra Legendes’.

Zoals in elk nieuw deel van Pokémon mag Ash zich opnieuw aan een resem avonturen, uitdagingen en opdrachten verwachten. In ‘Pokémon de serie: Zon & Maan – Ultra Legendes’ heeft Ash drie van zijn vier grote beproevingen volbracht in de Alolaregio en wachten er nieuwe avonturen op hem. Terwijl hij en zijn klasgenoten nieuwe Z-Kristallen verwerven, nieuwe Pokémon vrienden maken, en leren hoe je kan Mantinesurfen! In hun rol van Ultra Beschermers krijgen de Pokémon School-leerlingen een belangrijke missie om de Welavulkaan te beschermen. Ash ontmoet een nieuwe rivaal, Hau, wiens Dartrix een flinke uitdaging vormt voor Rowlet. Zelfs de Rotom Dex krijgt een eigen avontuur wanneer onze helden naar de set gaan van zijn favoriete tv-programma! En de droom van professor Kukui om een Pokémon League in Alola te beginnen, zou wel eens waargemaakt kunnen worden.
 
Op wereldreis
 
Met een nieuw plan wil Pokémontrainer Ash Ketchum de wereld ingaan. Maar eerst gaan hij en zijn partner Pikachu op weg om de opening van het Cerise Laboratory bij te wonen, een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ash ontmoet Goh, een jongen die ook een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt officiële onderzoekers te worden. Omdat Ash vastberadener dan ooit is om Pokémon Master te worden en Goh van elke Pokémon (inclusief de Mythical Mew) één exemplaar wil vangen, zijn onze helden klaar voor spannende avonturen tijdens hun verkenning van de wijde Pokémon-wereld!
 
Bekijk ‘Pokémon’ iedere schooldag op ‘Nickelodeon’ of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top