Yannick Carrasco "onmisbaar" bij Atlético Madrid volgens de Spaanse pers

La Liga | Het EK van komende zomer komt met rasse schreden dichterbij en daarom blikt Proximus Pickx elke week terug op de prestaties van de Rode Duivels in de grootste Europese competities. In Spanje trok Yannick Carrasco de nodige aandacht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Yannick Carrisco heeft zich afgelopen weekend getoond bij Atlético Madrid. De flankspeler opende al na vijf minuten de score bij Real Betis. Hij deed dat via een fraaie infiltratie in het strafschopgebied van Betis. Dat de Colchoneros een punt wisten te halen kwam volgens de Spaanse pers vooral door Carrasco. Door het gelijkspel staat Atlético Madrid samen met Real Madrid aan de leiding in La Liga.

Zijn eerste doelpunt in 2021

"Zijn afwezigheid tegen Sevilla FC (vorige week, nvdr.) was voelbaar. Net zoals hij ook werd gemist tegen Levante en Chelsea, om maar drie van de laatste vier nederlagen te noemen die zijn geleden zonder Yannick Carrasco op het veld. Hij is van groot belang, zeker nu Luis Suarez buiten stijd is", noteerde de krant Marca.

Ook het sportdagblad AS loofde de prestatie van onze landgenoot. "De Belg was opnieuw de speler die het team bij de hand nam en hij zorgt voor de nodige balans. Hij is alomtegenwoordig en vastberaden. Yannick was de sterkhouder en nam die rol over van jongens als Suarez en Llorente. Hij bracht een frisse wind."

We moeten al terug naar 8 december 2020 tegen FC Salzburg om sporen te vinden van Yannick Carrasco's laatste doelpunt voor Atlético Madrid. Zijn doelpunt tegen Betis zorgt ervoor dat de Rode Duivel zijn statistieken voor dit seizoen opkrikte naar vier goals en vier assists.

Volg de prestaties van Yannick Carrasco in La Liga op Eleven Sports, beschikbaar in de All Sports Optie van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top