Welke intriges mag je verwachten in het derde seizoen van ‘Dertigers’?

VRT laat haar hitserie ‘Dertigers’ niet vallen. Nadat het eerste seizoen matig scoorde, klopte de openbare omroep zich vorig jaar op de borst vanwege het goede kijkcijfersrapport van het tweede seizoen. Dat trok volgens de openbare omroep in annus horribilis meer dan twee miljoen online kijkers aan. Proximus Pickx is benieuwd naar het derde seizoen geeft jou een vooruitblik naar wat komen zal in het derde seizoen van ‘Dertigers’.

Frustratie tussen Pieter en Saartje

Saartje (Kim Van Oncen) vertrok vorig seizoen onverwachts naar London onder dwang van Pieters (Yannick De Coster) ex An. Wellicht is de nalatigheid van Saartje bij de verhinderde woningbrand de oorzaak, maar er lijkt meer aan de hand. Ondanks alles staat Saartje al even snel als ze vertrokken was terug in Antwerpen. Over de reden van haar plotse vertrek blijft ze vaag en ook een berichtje naar haar vrienden zat er niet in. Saartjes geheimzinnigheid frustreert de hele groep en niet in het minst Pieter die nog steeds met heel wat vragen en frustraties zit maar ook de relatie met zijn nieuwe liefde Babs (Saartje Van de Steene) een kans wil geven.

Tinne, Bart en Steven

Carrièretijger Tinne (Evelien Van Hamme) en haar vriend Bart (Tom Dingenen) besloten om uit elkaar te gaan. Net dan komt de aap uit de mouw: Tinne is zwanger van Bart en weet niet wat te doen. Hij worstelt nog steeds met het feit dat Tinne een misstap heeft begaan met Steven (Stef Vanlee) en dat kan hij niet zomaar naast zich neerleggen. Steven, langs de andere kant, wil de relatie met Tinne een kans geven maar zij biedt heel wat weerwerk

Kinderwens Alex en Elias

Tine’s ongeplande zwangerschap, ongeplande, steekt de ogen uit van Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale). Zij proberen al een lange tijd hun gedeelde kinderwens te vervullen en worden geconfronteerd met de oneerlijkheid dat het leven op dat vlak te bieden heeft. Elias neemt actie en gooit de adoptieplannen opnieuw op tafel. Het koppel wil er deze keer 100% voor gaan en beginnen met de zoektocht naar een pleegkindje.

 

Het leeftijdsverschil tussen Nora en Hans

Bij Nora (Ellen Verest) loopt alles op wieltjes, voorlopig toch... De ontluikende relatie met de 58-jarige Hans (Ron De Rauw) verloopt vlot en ook het eerste contact met diens dochter is goed. De twee lijken gelukkig samen maar toch merken ze dat het leeftijdsverschil ook wat compromissen in de relatie zal vragen. We zijn dan benieuwd of de liefde tussen Nora en Hans sterk genoeg zal zijn tijdens het derde seizoen.

Bekijk ‘Dertigers’ van maandag tot en met donderdag om 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!
 

Films

Bekijk alles
Top