Wat je dit weekend niet mag missen op tv

Het waren een verwarrende paar dagen. Nadat de zomer vorige week in het land leek te zijn, werden we nu opnieuw verrast met sneeuwbuien en lage temperaturen. Om daar een beetje van te bekomen, heeft Proximus Pickx een selectie gemaakt van de leukste kijktips van het weekend. Want in de zetel is het gelukkig altijd warm.

Vrijdag: Troy

Dit epos is gebaseerd op de "Ilias" van Homerus en portretteert de strijd tussen de oude koninkrijken Troje en Sparta. Tijdens een bezoek aan de Spartaanse koning Menelaus valt de Trojaanse prins Paris voor Menelaus' vrouw, Helen, en neemt haar mee terug naar Troje. Menelaos' broer, koning Agamemnon, heeft al elk leger in Griekenland verslagen en gebruikt de woede van zijn broer als voorwendsel om de oorlog te verklaren aan Troje, het laatste koninkrijk dat zijn controle over de Egeïsche Zee in de weg staat.
 
Bekijk ‘Troy’ op vrijdag 9 april om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: Nailed It

Een show over bakken, niets origineels dus. Of wel? In deze show gaat het niet om hobbybakkers die duidelijk hun roeping gemist hebben, maar om hobbybakkers die beter uit de keuken wegbleven. ‘Nailed It’ zet drie vreselijke bakkers naast elkaar en laat ze de gekste creaties namaken. Wie is de beste van de slechtsten en gaat naar huis met 10.000 dollar? De hilarische presentatrice Nicole zoekt het uit.
 
Ontdek ‘Nailed It’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.
 

Zaterdag: Magic Mike XXL

Het is drie jaar geleden dat Mike Lane stopte met strippen en de voormalige danser mist de opwinding en het gevoel van op het podium staan. Maar het meest van alles mist hij de beste vrienden die hij ooit had, de crew bekend als de Kings of Tampa. De kans doet zich voor wanneer de jongens hem opzoeken voor een reis naar Myrtle Beach, S.C., voor een stripperconventie. Met de belofte van buitensporig plezier, kan Mike de kans niet weerstaan om mee te doen en zijn oude carrière nieuw leven in te blazen.
 
Bekijk ‘Magic Mike XXL’ op zaterdag 10 april om 20u30 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Zaterdag: How to Train Your Dragon: The Hidden World

Alles lijkt goed te gaan op het eiland Berk als Vikings en draken samenleven in vrede en harmonie. Nu hij Vikingleider is, voelt Hiccup zich meer en meer aangetrokken tot Astrid, terwijl zijn geliefde draak Toothless een betoverend schepsel ontmoet waar hij een oogje op krijgt. Wanneer de kwade Grimmel een sluw plan lanceert om alle draken uit te roeien, moet Hiccup beide clans verenigen om Caldera te vinden, een verborgen land dat de sleutel bevat om Toothless en zijn vliegende vrienden te redden.
 
‘How to Train Your Dragon: The Hidden World’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Zondag: Star Trek

Aan boord van de USS Enterprise, het meest geavanceerde sterrenschip ooit gebouwd, begint een beginnende bemanning aan haar eerste reis. Hun pad brengt hen op een ramkoers met Nero, een Romulaanse commandant wiens wraakmissie de hele mensheid bedreigt. Als de mensheid wil overleven, moeten een rebelse jonge officier genaamd James T. Kirk en een koelbloedige logische Vulcan genaamd Spock hun rivaliteit achter zich laten en een manier vinden om Nero te verslaan voor het te laat is.
 
Bekijk ‘Star Trek’ op zondag 11 april om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Zondag: Harry Potter-serie

Deze saga is de verfilming van de populaire kinderromans van J.K. Rowling over Harry Potter, een jongen die op zijn elfde verjaardag verneemt dat hij de weeszoon is van twee machtige tovenaars en zelf over unieke magische krachten beschikt. Hij wordt uit zijn leven als ongewenst kind weggeroepen om leerling te worden op Zweinstein, een Engelse kostschool voor tovenaars. Daar ontmoet hij enkele vrienden die zijn beste bondgenoten worden en hem helpen de waarheid te ontdekken over de mysterieuze dood van zijn ouders.
 
‘Harry Potter’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top