World Party Day: 6 manieren om te feesten in je living

Les Ardentes | Het is al een jaar geleden dat de cultuursector op de pauzeknop moest drukken omwille van de coronacrisis. Daardoor stopte de wereld met zingen, dansen en feestvieren in grote bijeenkomsten. Op deze World Party Day wil Proximus Pickx je opvrolijken met 6 manieren om het feest gewoon naar je woonkamer te halen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hardwell - Live at World's Biggest Guestlist

Fans van electronische muziek: deze replay is voor jullie! We keren terug naar het jaar 2017, meer bepaald naar een festival in Mumbai, India, georganiseerd door de beroemde internationale dj Hardwell. Hij ligt aan de basis van 'World's Biggest Guestlist', een festival dat geld inzamelde dat werd gebruikt om het onderwijs van Indiase kinderen te ondersteunen.
 
De Nederlandse dj had het publiek bijna twee uur lang in de greep tijdens een intens optreden. Hij bood een breed scala aan nieuwe nummers, maar ook zijn klassiekers zoals 'Arcadia' en 'Spaceman', evenals een paar mixen van populaire nummers. De show eindigde met een prachtig vuurwerk dat iedereen in ontzag achterliet. Meer dan genoeg dus om thuis in de stemming te komen! 
 
Hardwell - Live at World's Biggest Guestlist’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Project X

Deze film uit 2012 inspireerde velen, tot het gevaarlijke toe ... In ieder geval verdient hij het om herinnerd te worden. Als je in de stemming bent om te feesten zonder grenzen, moet je absoluut 'Project X' kijken of herbekijken. Drie tieners op zoek naar populariteit organiseren een verjaardagsfeestje en versturen uitnodigingen via internet. Maar de mond-tot-mondreclame werkt een beetje te goed en ze verliezen al snel de controle over het feest, dat in een totale neerwaartse spiraal terechtkomt. Het is uiteraard beter om dit (slechte) voorbeeld thuis te vermijden, vooral in tijden van corona.
 
‘Project X’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Major Lazer - Live at Brixton Academy

De specialisten van het dancehallgenre staan in de Proximus VOD catalogus. Dit is de herhaling van een exclusief concert van Major Lazer in 2013 in de Brixton Academy in Londen. Dat jaar was het jaar van hun grootste successen, met hits als 'Watch Out For This' en 'Bubble Butt'.
 
De groep dj's heeft een echte gave om de wereld in beweging te krijgen met een verscheidenheid aan dance sounds, waaronder reggae, rap en soca. Deze replay bevat een explosie van beats, zorbballen en rook. Kortom, met Major Lazer zullen booty shaking contests een weg vinden naar je huiskamer.
 
‘Major Lazer - Live at Brixton Academy’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Michael Jackson: This Is It

In 2009 vernam de muziekwereld het verschrikkelijke nieuws dat de King of Pop, Michael Jackson, overleden was. Hij zat toen midden in de repetities voor zijn langverwachte 'This Is It'-tour. Het was de laatste tournee van zijn carrière en de eerste sinds 1997. Michael Jackson zou terugkeren naar zijn fans op niet minder dan 50 data. Maar aan de droom van vele fans kwam veertien dagen voor het begin van de show plotseling een einde.
 
In de film 'This Is It' legde zijn regisseur Kenny Ortega enkele van de repetitiemomenten vast met zijn camera. Hij bundelde deze laatste herinneringen in een verhaal dat een portret van de zanger en een glimp van hoe de show had kunnen zijn, combineert. Een ongelooflijke sfeer met liedjes voor de hele familie.
 
‘This Is It’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Ultra Music Festival Miami

Festivalgangers, we zijn jullie niet vergeten! Eén jaar zonder festival is al moeilijk genoeg, dus een tweede is ondenkbaar, toch? Om je weer in de stemming te krijgen, bekijk je het ‘Ultra Music Festival Miami'. Dit wereldwijde festival van EDM en dansmuziek heeft genoeg in huis om je huiskamer of terras in een dansvloer te veranderen. Alle grote dj's van de wereld kwamen in 2017 samen: David Guetta, Steve Aoki, Fedde Le Grand en nog veel meer.
 
‘Ultra Music Festival Miami’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

VICE – Les Ardentes: Caballero & Jean Jass

Opnieuw concerten en festivals, maar deze keer in België! Afgelopen zomer steunde '1 Stage Festivals by Proximus Pickx & VICE' de Belgische muziekindustrie en artiesten door verschillende concerten aan te bieden die 100% in België werden gemaakt. Voor rapliefhebbers was het optreden van het Brusselse duo Caballero & JeanJass op het festival Les Ardentes in Luik het hoogtepunt. De twee rappers slagen erin de menigte in beweging te krijgen met hun teksten en muziek. Ideaal om uit volle borst te zingen met je bubbel.
 
‘VICE – Les Ardentes : Caballero & Jean Jass’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top