‘Blind Getrouwd’: dweilen met de kraan open

In ‘Blind Getrouwd’ gingen vier koppels misschien wel het grootste avontuur van hun leven aan. Zij trouwden met een onbekend persoon. Na het huwelijk gaat het met de nodige ups en downs. Proximus Pickx geeft een stand van zaken na de laatste aflevering, nu de koppels al twee weken samenwonen. 

Hanne en Davy

Bij Hanne en Davy is het dweilen met de kraan open. Beeld zonder klank, letterlijk. Terwijl Hanne haar onmacht van de daken schreeuwt en gefrustreerd uitlaat over haar alsmaar stillere echtgenoot, kruipt Davy nog meer in zijn schulp. De stiltes worden dan ook elke week ongemakkelijker. Het probleem werd nog meer duidelijk tijdens het bezoek van de zussen en een schoonbroer van Hanne. Toen was hij de open, vrolijke en humoristische man waar Hanne meteen voor zou tekenen. Maar eens het bezoek weg was, verviel hij weer in zijn haast emotieloze stille zelve. Als dit zo verder gaat is het enige wat Hanne zal tekenen de scheidingspapieren.

Veerle en Sven

Nog een koppel waar het van kwaad naar erger lijkt te gaan. De frustraties lopen vooral bij Veerle hoog op. Sven mag nog zo hard zijn best doen met een uitgebreid ontbijt, maar Veerle vindt dat enkel maar “te veel tralala”. Zelfs bij iets simpel als de borden naar een andere kast verplaatsen, laat ze een diepe zucht. “Hij doet zijn goesting. Dat hij dan zijn goesting doet”, aldus de pas getrouwde vijftiger. Sven beseft dat hij het in het begin goed verknald heeft door te snel te enthousiast te willen zijn, maar dat Veerle hem nu zo hard op afstand houdt doet hem pijn. Veerle vindt zichzelf dan weer “een echte bitch”, maar dat helpt de relatie natuurlijk ook geen stap verder.

Nathalie en Dennis

Geen grote liefdesverklaringen bij dit prille koppel, maar ook geen vreselijke irritaties. Nathalie en Dennis zijn neutraal, maar geven weinig hoop op slagen. Hoewel ze niet meer zo afstandelijk zijn als in het begin, want er kan nu zelfs een nachtkus af, zit het koppel nog op verschillende golflengtes. Dennis zegt om de haverklap hoeveel geluk hij heeft met zijn topvrouw, maar Nathalie blijft met veel twijfels rondlopen. Het bezoek bij haar schoonouders bevestigde dat gevoel enkel voor Nathalie. Zij zien haar al helemaal aan de kersttafel zitten, maar dat kan zij nog niet garanderen. “Ik heb het gevoel nog niet dat ik het recht heb om straks mijn plaats aan de familietafel op te eisen”, vond Nathalie.

Candice en Marijn

Gelukkig is er toch één koppel dat met bijna 100% zekerheid zal slagen. Candice en Marijn zijn nog steeds het dolverliefde paar. De twee vullen elkaar mooi aan, zeker wanneer Candice beslist om te koken voor haar man en prompt een microgolfmaaltijd klaarmaakt. Galant als hij is, overlaadt Marijn haar met complimenten. Het was deze aflevering ook tijd om de honden en katten van Marijn te ontmoeten en dat ging meteen goed. Hij was blij te zien dat Candice zo goed omging met zijn oogappels, maar was toch een tikkeltje jaloers op de aandacht die zijn hond kreeg. “Ik zou u ook nog liever hebben als gij ook zo over mijn buik wrijft.” Het zal een mooie avond geweest zijn.

Bekijk ‘Blind Getrouwd’ elke zondag om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Volg de avonturen van de koppels op de voet en lees hier meer over Blind Getrouwd.

Films

Bekijk alles
Top