Wat je in april moet gezien hebben op Netflix

Films | Begint je lijst van films en series die je nog moet zien op te raken? Geen paniek, Proximus Pickx heeft de oplossing. Dit is wat je niet mag missen op Netflix in april.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thunder Force

Vrouwen aan de macht in 'Thunder Force'. Deze superheldenfilm is anders dan alle andere en zet actrices Octavia Spencer en Melissa McCarthy op de voorgrond. Hun personages vormen het eerste superheldenteam in een wereld die geterroriseerd wordt door superschurken. De ene kan onzichtbaar worden, terwijl de andere bovenmenselijke krachten heeft. Het is aan Thunder Force om de slechteriken te bestrijden en Chicago te redden uit de klauwen van The King, gespeeld door Bobby Cannavale. Je vindt een flinke dosis humor en gekke situaties in deze film van Ben Falcone.
 
'Thunder Force' is vanaf 9 april beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!
 

Madame Claude

In Frankrijk hield Madame Claude in de jaren '60 en '70 een topgeheime lijst bij van ministers van staat, advocaten en leden van de internationale beau monde, aan wie zij zelf uitgezochte callgirls leverde. De meisjes kregen les in goede manieren, cursussen algemene kennis en, in veel gevallen, plastische chirurgie.
 
Vogelvrij, hebzuchtig en meedogenloos, Netflix' biopic 'Madame Claude' liquideert de glamoureuze fantasie van de "madam van de Republiek" met een stijlvol portret van Frankrijks meest beruchte pooier. De cast bestaat uit Karole Rocher, Garance Marillier, Roschdy Zem en Pierre Deladonchamps.
 
'Madame Claude' is vanaf 2 april beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Dad Stop Embarrassing Me!

Het is de grote terugkeer op televisie voor Jamie Foxx, die te zien is in deze nieuwe Netflix-serie aan de zijde van zijn dochter Corinne Foxx. De serie is inderdaad deels geïnspireerd op de relatie tussen Jamie Foxx en zijn dochters. Hij vertelt het fictieve verhaal van een alleenstaande vader die eigenaar is van een cosmeticamerk en het vaderschap ontdekt wanneer zijn tienerdochter besluit bij hem in te trekken. Deze nieuwe reeks zit vol humor en grappige situaties.
 
‘Dad Stop Embarrassing Me!’ is vanaf 14 april beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Shadow and Bone

Fantasyfans opgelet, deze nieuwe serie is gebaseerd op de 'Grisha'-romanserie van auteur Leigh Bardugo. In een door oorlog verscheurde wereld ontdekt Alina Starkov, een jonge soldaat die wees is geworden, een buitengewone kracht die haar wereld kan veranderen. Alina staat op het punt te worden opgeleid door een eliteleger van magische soldaten, Grisha genaamd. Terwijl ze worstelt om haar pas ontdekte krachten te beheersen, realiseert ze zich dat de grens tussen bondgenoten en vijanden dunner is dan het lijkt.
 
'Shadow and Bone' is vanaf 23 april beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Innocent

Op een avond probeert Matt een ruzie te beëindigen die eindigt in doodslag. Negen jaar later probeert hij een nieuwe start te maken met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje van Olivia terwijl ze op zakenreis is, brengt Matt uit balans, en hij gaat op jacht om de waarheid te ontdekken. Zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken, deze keer door Lorena, een rechercheur die een zelfmoordzaak onderzoekt. 
 
Dit is een bewerking van de roman 'The Innocent' van Harlan Coben. Het is niet de eerste keer dat Netflix geïnteresseerd is in de auteur, want het platform produceerde eerder al 'The Stranger' en 'The Woods'. Deze keer is het een Spaanse miniserie, gemaakt door Oriol Paulo.
 
'The Innocent' zal vanaf 30 april beschikbaar zijn op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top