De knapste acteurs verzameld in de 'Filmhunks'-selectie van de Proximus VOD-catalogus

Films | Als je soms eens gewoon een film wil bekijken omdat de mensen die erin spelen knap zijn, ben je hier aan het juiste adres. Van 19 april tot 3 mei vind je de knapste acteurs in de selectie 'Filmhunks' van de Proximus VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Gentlemen

In deze speelfilm van Guy Ritchie speelt Matthew McConaughey Mickey Pearson, een Amerikaanse expat die rijk is geworden door het opbouwen van een zeer winstgevend marihuana-imperium in Londen. Wanneer bekend wordt dat hij zich uit de zaak wil terugtrekken, leidt dit al snel tot een reeks complotten en plannen - inclusief omkoping en chantage - van louche figuren die zijn domein willen stelen. Naast McConaughey spelen Colin Farrell, Hugh Grant en Charlie Hunnam de coolste bende criminelen uit de Britse cinema.
 
‘The Gentlemen’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Tenet

John David Washington is de ster van Christopher Nolans nieuwste film. Hij speelt een internationale spion wiens naam niemand kent. Geleid door mysterieuze meesters, heeft hij één woord gekregen als wapen in WOIII: “Tenet”. Dit woord zal vele deuren openen en hem in staat stellen een vreemde tijdpuzzel te ontdekken: het oplossen van gebeurtenissen die nog niet hebben plaatsgevonden, terwijl hij gebeurtenissen ongedaan maakt die al wel hebben plaatsgevonden. Een logische breinbreker waar veel levens van afhangen.
 
‘Tenet’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!

Drive

Dit is een van Ryan Goslings beste rollen. Driver is een ervaren Hollywood stuntman die bijverdient als vluchtrijder voor criminelen. Hoewel hij een ijzige buitenkant heeft, raakt hij de laatste tijd steeds meer bevriend met een mooie buurvrouw genaamd Irene en haar jonge zoon, Benicio. Wanneer Irenes man uit de gevangenis komt, roept hij de hulp van Driver in bij een miljoenenoverval. De klus loopt vreselijk mis en Driver moet zijn leven wagen om Irene en Benicio te beschermen tegen de wraakzuchtige meesterbreinen achter de overval.
 
‘Drive’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de catalogus online!Andere films die je kan ontdekken in 'Filmhunks' binnen de Proximus VOD-catalogus:

- After We Collided (Hero Fiennes Tiffin)
- The Talented Mr Ripley (Jude Law)
- Le Fidèle (Matthias Schoenaerts)
- Creed (Michael B. Jordan)
- Shame (Michael Fassbender)
- Eyes wide shut (Tom Cruise)
- Troy (Brad Pitt)
- Ocean’s Eleven (Brad Pitt, George Clooney)
- American Gangster (Denzel Washington)
- 300 (Gerard Butler)
- Goldeneye (Pierce Brosnan)
- Juste la fin du monde (Gaspard Ulliel)
- Rebel Without a cause (James Dean)
- Magic Mike (Matthew McConaughey, Channing Tatum)
- Knives Out (Chris Evans)
- The racer (Louis Talpe)
- The Spy Who Loved Me 
- Skyfall (Daniel Craig, Javier Bardem)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top