Livestream: Kwalificatiewedstrijden van eDevils voor eEuro 2021

Nieuws |
Komende maandagavond 29 maart vanaf 17u zullen onze eDevils de eerste kwalificatiefase voor eEuro 2021 afwerken. In de vijf wedstrijden die op het programma staan, zullen ze zoveel mogelijk punten moeten verzamelen om bovenaan te eindigen en zich zo te plaatsen voor het vervolg van de competitie. De wedstrijden kan je hier volgen op Pickx.be en Pickx Live!
 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Livestream :


Het serieuze werk begint voor onze eDevils Milan17Jon, FETIHELTURCO en Wouter505. Maandag staan ze aan de start van de tocht die hen misschien wel naar een Europese titel zal leiden! De weg is lang. Ze zullen dus alles moeten geven, en dat vanaf het eerste fluitsignaal!

Onze spelers zitten in groep F met tegenstanders als Litouwen, de Faeröer en Israël. In totaal ontmoeten ze 5 landen. Elke confrontatie wordt gespeeld in twee wedstrijden. Het team met de meeste doelpunten aan het eind van de 180 minuten speeltijd wint de wedstrijd en pakt kostbare punten. De heenwedstrijden gaan door op maandag, de terugwedstrijden op 26 april.

De eDevils zullen top moeten zijn, want alleen de eerste plaats in de groep geeft recht op een kwalificatieticket. De runners-up van de tien groepen zullen barrages moeten afwerken, slechts zes van hen zullen zich plaatsen voor de volgende fase van het avontuur.

Positief voor onze eDevils is dat hun groep perspectieven biedt. Zoals eDevil Milan17Jon bij de loting opmerkte: "We zijn blij met de loting. We weten dat Israël favoriet is, maar we zijn voor niemand bang. Alles is mogelijk voor plek 2, die synoniem is voor kwalificatie als de play-offs goed verlopen."

 

Programma :





 

We zien elkaar maandag om 17u om samen de verschillende wedstrijden van de eDevils live te volgen! eEuro 2021, here we come!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top