Nieuwe afleveringen van ‘Ninjago: Masters of Spinjitzu’ op Cartoon Network

Cartoon Network pakt van 12 tot en met 21 april uit met nieuwe afleveringen van de Lego-animatieserie ‘Ninjago: Masters of Spinjitzu’, elke dag om 15u25. In het nieuwe seizoen staan Meester Wu en zijn leerlingen weer tegenover een nieuwe vijand, die hen doorheen de tijd katapulteert.

Ninjago: Masters of Spinjitzu’ is de animatieserie die samengaat met de Ninjago-lijn van Lego. De verhalen spelen zich af in de mythische wereld van Ninjago, waar zes jonge ninja’s opgeleid worden door Meester Wu om te vechten tegen de magische krachten van het kwaad. De speelgoedlijn en de animatieserie was oorspronkelijk maar een levensduur van drie jaar beschoren, maar ruim tien jaar later komen er nog steeds nieuwe afleveringen en nieuwe sets uit omdat de reeks zo’n succes is.
 
In elk seizoen krijgen de ninja’s met een nieuwe ontzagwekkende vijand af te rekenen en dat is in de nieuwe afleveringen op Cartoon Network niet anders. Deze keer wil Meester Wu het gevecht afmaken met Acronix dat hij tientallen jaren geleden startte. Acronix is de tweelingbroer van Krux, en samen vormen ze de Handen der Tijd. Acronix zat veertig jaar lang vast in een tijdsvortex, maar nu is hij terug. En wanneer ook de Eerste Tijd Blade – een wapen dat de kracht heeft om de tijd te versnellen – verschijnt, gaat het van kwaad naar erger. De ninja’s worden teruggestuurd naar het klooster, waar ze maar net op tijd komen om hun meester van een zekere ondergang te redden.
 
In het verhaal dat daarop volgt, voeren de kwaadaardige tweelingbroers hun plan uit om de wereld van Ninjago over te nemen. Daarvoor hebben ze de krachten nodig van de vier Tijd Blades. De ninja’s doen er alles aan om hen en hun leger te stoppen.
 
De nieuwe afleveringen van ‘Ninjago: Masters of Spinjitzu’ zijn van 12 tot en met 21 april elke dag te bekijken om 15u25 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Top