Wat je niet mag missen op tv deze week

Tijd voor een nieuwe week en dus ook een nieuwe televisiegids. Proximus Pickx ging alvast op zoek naar de mustsees die op de planning van de Vlaamse televisie staan.

Maandag: Marauders

Wanneer een bank wordt getroffen door een brutale overval, wijst al het bewijsmateriaal naar de eigenaar en zijn rijke cliënten. Maar als een groep FBI-agenten dieper in de zaak graaft, en de dodelijke overvallen doorgaan, wordt het duidelijk dat er een groter complot in het spel is.
 
Bekijk ‘Marauders’ op 22 maart om 20u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Dinsdag: Salah

Dit is het derde deel van de vierdelige documentaire over het leven van terrorist Salah Abdeslam. In deze aflevering wordt dieper ingegaan op de aanslagen in Brussel op 22 maart 2016 en de rol die de Fransman daarin speelde. Er worden nooit geziene videobeelden van de tragische gebeurtenissen in Zaventem en het Brusselse metrostation Maalbeek getoond, samen met enkele verklaringen van ooggetuigen.
 
Bekijk ‘Salah’ op 23 maart om 21u25 op één of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Woensdag: The Meddler

Marnie Minervini is een zestigjarige moeder die van New York naar Los Angeles verhuist om dichter bij haar dochter Lori te zijn, die het net heeft uitgemaakt met haar vriendje. Marnie is een van die moeders die haar dochter in een paar uur tijd vijf keer belt, en dan de hele dag door nog eens tien boodschappen achterlaat omdat ze zich zorgen maakt over het feit dat ze nog niets van haar heeft gehoord. Haar dochter kan er niet meer tegen, dus kanaliseert Marnie haar energie dan maar in het bemoederen van vreemden.
 
Bekijk ‘The Meddler’ op 24 maart om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Donderdag: Knowing

Vijftig jaar nadat het werd begraven in een tijdcapsule, valt het cryptische document van een schoolmeisje in de handen van Caleb Koestler, de zoon van professor John Koestler. John ontdekt dat het gecodeerde bericht elke grote ramp van de afgelopen vijf decennia nauwkeurig opsomt en drie toekomstige rampen voorspelt - één daarvan is een wereldwijde catastrofe. Wanneer zijn waarschuwingen aan dovemansoren gericht zijn, roept John de hulp in van de dochter en kleindochter van de profetische schrijfster om te proberen de ultieme ramp af te wenden.
 
Bekijk ‘Knowing’ op 25 maart om 20u40 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Vrijdag: The Parent Trap

De tweeling Annie en Hallie zijn identiek, maar hebben geen weet van elkaars bestaan. Na de scheiding van hun ouders zijn ze elk met één van de twee aan de andere kant van de wereld gaan wonen. Tot ze elkaar toevallig ontmoeten tijdens een zomerkamp en het geheim ontrafelen. Uit nieuwsgierigheid naar hun andere ouder, ruilen de meisjes van plaats. Als hun plan werkt, kunnen ze het gezin misschien weer herenigen.
 
Bekijk ‘The Parent Trap’ op 26 maart om 20u35 op Play5 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!
 

Films

Bekijk alles
Top