Lierse K. viert verlengd verblijf in 1B met eerste inkomende 'transfer'

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen heeft sinds begin deze week zekerheid over een verlengd verblijf in 1B. Een opsteker, maar gezien de magere resultaten van dit seizoen hebben de Kempenaars nog wel heel wat werk op de plank liggen om een competitievere kern samen te stellen voor het volgende seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eén van die werkjes is het definitief binnenhalen van enkele 'huurlingen' die de voorbije weken wél hun stempel konden drukken op het Lisp. Jordy Gillekens bijvoorbeeld... de jonge verdediger kwam tijdens de winter op huurbasis over van OH Leuven en ontpopte zich meteen tot een sterkhouder in de verdediging.

Na zijn huurperiode bij Lierse K. zou Gillekens transfervrij kunnen vertrekken bij OHL en van die gelegenheid hebben de Pallieters meteen gebruik gemaakt om de 21-jarige verdediger definitief naar het Lisp te halen. Gillekens tekende een contract voor twee seizoenen.

De voormalige jeugdinternational toonde zich bijzonder tevreden op de officiële website van de club. "Ik ben zeer blij met deze definitieve overgang, dit is een warme familieclub en ik ben hier meteen prima ontvangen. Voor mijn ontwikkeling als speler waren de eerste zeven wedstrijden enorm belangrijk. Ik ben geel-zwart dankbaar met de speelkansen die ik al gekregen heb. De keuze voor een verlengd verblijf op het Lisp was dus snel gemaakt”

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top