Waarom je ‘The Roast of Justin Bieber’ op Comedy Central gezien moet hebben!

Muziek |

In 2015 werd superster Justin Bieber 21 jaar oud en dat zette hem aan het denken. Hij wou van zijn negatieve imago af en een optreden bij Comedy Central Roast zou hem daarbij helpen. Het resultaat? Een geweldige show die om meerdere redenen iconisch zal blijven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Justins remontada

In 2014, het jaar voor deze legendarische roast, was Justin Bieber in de cel beland nadat hij het huis van zijn buurman had beschadigd voor meer dan 80.000 dollar. Hij werd datzelfde jaar ook tweemaal gearresteerd voor rijden onder invloed.

Omdat de kritiek op zijn persoon snel toenam, adviseerde Justins management hem om voortaan sympathieker en humoristischer in de media te verschijnen. Eén van zijn tactieken om dit te bewerkstelligen was zichzelf op de korrel te laten nemen in het populaire Amerikaanse comedy programma Comedy Central Roast. In dit programma worden beroemdheden te kijk gezet door hun even beroemde collega’s en geven daarmee een blijk van zelfrelativering. Iets wat Justin toen heel hard nodig had.

Grote sterren

Bieber is één van de grootste popsterren op aarde en dat vraagt mopjes van de groten der aarde. De Amerikaanse komiek Kevin Hart presenteerde de show en liet onder andere volgende gasten Bieber op de korrel nemen: Martha Stewart, Snoop Dogg, Ludacris, Shaquille O'Neal en Will Ferrell.

Ondanks dat de show over de blunders van Justin Bieber gaat, lieten deze sterren de kans niet liggen om ook elkaar flink voor schut te zetten. De mopjes die ze naar en over elkaar afvuurden hielp een sfeer creëren waardoor het publiek wist wat er stond te gebeuren: Bieber al lachend door het slijk halen.

 

Snedige commentaren

Natuurlijk kwamen deze sterren niet onvoorbereid aan de dag. Elk van hen had een arsenaal snedige moppen over Justin Bieber voorbereid. Zo gaf Martha Stewart Bieber alvast enkele tips mocht hij ooit toch in de cel belanden wegens zijn wangedrag en zei rapper Snoop Dogg dat Justins volgende album beter ‘Straight Outta Talent’ zou heten. Gelukkig kon Bieber erom lachen. Kevin Hart zei dan weer dan Justin helemaal niet zo stoer was zoals hij zelf zou willen: “Je hebt je eigen parfumlijn met de naam ‘Girlfriend’? Dat is niet gangster, Justin!"

Justins eindspeech

Het optreden van Justin Bieber in het comedyprogramma had een serieuzer doel: de mans carrière uit de gevarenzone halen waarin het door zijn blunders in verzeild was geraakt. Bieber verdween dan ook niet zomaar van het podium: hij mocht als laatste het woord nemen tijdens de comedyshow en deed dat met verve: “Ik stelde de afgelopen jaren heel wat mensen teleur maar ik weet dat ik alles nog kan omdraaien. Ik ben gaandeweg mijn allerbeste kwaliteiten kwijtgespeeld en daarvoor wens ik me te excuseren”, aldus Justin Bieber tijdens zijn eindspeech. 
 




Bekijk ‘The Roast of Justin Bieber' vanavond om 21u50 op Comedy Central of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top