‘De Mol’ opent seizoen met een pak vraagtekens

Binnenkort speurt heel Vlaanderen weer elke zondagavond naar de wolf in schaapsvel in een nieuw seizoen van De Mol. Tien onbekende Vlamingen reizen naar Duitsland voor het avontuur van hun leven, waarin ze de verrader onder hen moeten ontmaskeren. Of wordt het dit jaar niet zo simpel?

“De wil om de mol te ontmaskeren is dit jaar groter dan ooit”, zei Gilles De Coster in de eerste trailer voor het nieuwe seizoen. Daarmee verwijst hij naar de 30.000 inschrijvingen, waarvan slechts een handvol groen licht kregen om deel te nemen. Maar hun plaatsje in het programma staat al meteen op de helling, zo leren we in de trailer. Hun scherm is namelijk niet groen of rood, maar een twijfelachtig oranje. En tien mysterieuze mannen en vrouwen lijken klaar te staan om hun plaats in te nemen.
 
De aftrap van ‘De Mol’ is dus opnieuw gehuld in mysterie, maar Gilles De Coster liet wel al een paar hints vallen. Niemand is zeker van zijn plek. Het spel begint al in België, en de tien kapers op de kust zijn kandidaten die net niet geselecteerd werden. Pas in de eerste aflevering zullen we weten wie bij de definitieve groep behoort. Daar moeten we het voorlopig mee doen. Wat dat alles betekent voor de mol, dat is nog een groot vraagteken.
 
De tien geselecteerde kandidaten, die dus eigenlijk nog moeten vechten voor hun deelname, zijn intussen wel bekendgemaakt. Zij zijn Annelotte, Dami, Jasmien, Jens, Katrien, Kevin, Lennart, Philip, Samina en Sven. Vijf mannen en vijf vrouwen, drie twintigers, vier dertigers, twee veertigers en een vijftiger met alle uiteenlopende beroepen.
 
Zij hopen af te reizen naar Duitsland voor een tocht die hen van de Beierse Alpen langs de Moezel en de Rijn tot in de hippe metropool Berlijn zal brengen. We verwachten ons aan punctuele taken en Deutsche gründlichkeit wanneer het op het speurwerk aankomt.
 
Bekijk ‘De Mol’ vanaf zondag 21 maart om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top