'Thunder Force', 'Shadow and Bone': wat je in april bij Netflix mag verwachten

Films | Is je 'to do'-lijst met films en series om naar te kijken leeg? Je denkt dat je de films en series hebt bekeken die beschikbaar zijn op het streamingplatform. Geen paniek, Netflix brengt deze maand veel nieuw materiaal uit. Proximus Pickx heeft een lijst samengesteld met de nieuwste films en series waar je dol op zal zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Thunder Force

In 'Thunder Force' zijn het de vrouwen die de baas zijn. In deze superheldenfilm, die helemaal anders is als degenen die we kennen in dit genre, vinden we de actrices Octavia Spencer en Melissa McCarthy terug. Hun personages vormen het eerste team van superhelden in een wereld die wordt geterroriseerd door schurken. De een kan onzichtbaar worden, terwijl de ander een bovenmenselijke kracht heeft. Het is aan de Thunder Force om de slechteriken te bekampen en Chicago te redden uit de klauwen van de koning, gespeeld door Bobby Cannavale. In de film zal je alvast een flinke dosis humor en gekke situaties terugvinden.

‘Thunder Force’ is vanaf 9 april beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Shadow and Bone

Deze nieuwe Netflix-serie is afkomstig uit de 'Grisha'-romanserie van auteur Leigh Bardugo. In een door oorlog verscheurde wereld ontdekt Alina Starkov, een jonge weessoldate, een buitengewone kracht die haar wereld wel eens zou kunnen veranderen. Alina zal worden getraind door een eliteleger van magische soldaten genaamd Grisha. Terwijl ze worstelt om haar nieuwe krachten onder de knie te krijgen, zal ze beseffen dat de grens tussen bondgenoten en vijanden vager is dan het lijkt ...

'Shadow and Bone' is vanaf 23 april beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Zero - Seizoen 1

In deze nieuwe Italiaanse serie van Netflix vinden we het verhaal terug van een tiener die een buitengewone superkracht ontwikkelt. Samen met zijn vrienden probeert hij zijn kracht te beheersen. Ze willen er samen alles aan doen om hun buurt te redden. In de serie kan je heel wat thema's ontdekken: liefde, vriendschap, het verlangen om je dromen waar te maken... We vinden het allemaal terug in 'Zero'.

'Zero' is vanaf 23 april beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Behind Her Eyes

Louise, een alleenstaande moeder, ontmoet op een avond de aantrekkelijke David, een nieuwkomer in haar buurt. Die laatste is in feite haar nieuwe baas, die net is aangenomen bij de psychologiepraktijk waar ze werkt. Hij is ook getrouwd, maar dat weerhoudt hen er niet van om elkaar in het geheim te blijven zien. Tegelijkertijd ontmoet Louise Adèle, de vrouw van David, die aan psychische problemen lijkt te lijden. De twee vrouwen leren elkaar steeds beter kennen en Louise ontdekt al snel dat de relatie van David en Adèle allesbehalve goed draait en zelfs diepe geheimen herbergt.

‘Behind Her Eyes’ laat ons zien hoe een affaire verandert in een liefdesdriehoek vol geheimen met daarbij een gebrek aan communicatie. We kunnen de serie als opwindend en verrassend omschrijven. Opvallend: met Eve Hewson heeft de dochter van niemand minder dan Bono een rol in de serie.

'Behind Her Eyes' is vanaf heden beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Moxie

In deze tienerkomedie vertelt men het verhaal van Vivian, gespeeld door Hadley Robinson. Ze is een zeer rustige 16-jarige tiener die beseft dat seksisme het leven op de middelbare school onmogelijk maakt. Vivian werd in haar jeugdjaren opgevoed door een rebelse moeder en daardoor heeft ze ook een rebels kantje. Zo publiceert ze onder meer een underground tijdschrift dat de seksistische en kwaadaardige vooroordelen aan de kaak stelt die het leven van haar school accentueren.

Een echte feministische revolutie volgt, wat ze op voorhand nooit had kunnen inschatten. 'Moxie' is een komedie die actuele maatschappelijke vragen oproept. Niet te missen!

'Moxie' is vanaf heden beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

News of the World

In deze western, geregisseerd door Paul Greengrass (Jason Bourne, Captain Phillips), volgen we de avonturen van een veteraan uit de burgeroorlog (Tom Hanks) die een jong meisje (Helena Zengel) moet laten terugkeren naar haar familie. Zij werd opgevangen door indianen toen ze nog maar een klein meisje was. De film werd door de National Board of Review uitgeroepen tot een van de top tien films van 2020, terwijl Zengel nominaties ontving voor beste vrouwelijke bijrol bij de Golden Globes en Screen Actors Guild Awards voor haar prestaties.

'News of the World’ is vanaf heden beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Firefly Lane

Ully en Kate zijn al drie decennia vriendinnen. Sinds hun puberteit hebben ze elkaar nooit meer losgelaten. De vriendschapsband heeft echter zijn ups en downs gehad, en nu ze veertig jaar oud zijn, staan ze weer voor een grote hindernis. Kunnen ze hun belofte nakomen om nooit op te geven, of wordt het tijd om de bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen?

'Firefly Lane' is vanaf heden beschikbaar via Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top