Maaseik wil na zege tegen Roeselare ook de scalp van Leuven

Sport | Afgelopen weekend nam Greenyard Maaseik het in eigen huis op tegen Knack Roeselare. De Limburgers wonnen de topper met 3-2. Maaseik hoopt zo de eerste stap richting een nieuwe landstitel te hebben gezet. Woensdag wacht BDO Haasrode Leuven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste set was bijzonder spannend en Roeselare wist die uiteindelijk binnen te halen met 31-33. Maaseik stond zo meteen onder druk, maar wist zich te herpakken en won de tweede met 25-16. Ook in de derde set trok Maaseik het laken naar zich toe (25-21).

Het was Roeselare dat daardoor aan zet was en de vierde set moest gaan winnen. En dat deed het ook: 22-25. De vijfde set zou voor de beslissing zorgen en Maaseik kwam er als winnaar uit. Het won met 15-8 en daardoor bleven de twee punten in Maaseik. In de stand komt het daardoor alleen aan de leiding.Met vertrouwen naar Leuven

Woensdag neemt Maaseik het op tegen Haasrode, dat tegen Menen en Roeselare onderuit ging. Zij staan met nul punten in de play-offs. Maaseik kan alvast met het nodige vertrouwen naar Leuven trekken, want in de reguliere competitie wist het er eind januari met 2-3 te winnen. Makkelijk ging het dus niet, dus het wordt toch nog opletten geblazen voor de Limburgers.

Volg de topper tussen BDO Haasrode Leuven en Greenyard Maaseik woensdag 10 maart vanaf 20u25 live op de zender Pickx Live, Proximus Sports (beschikbaar voor All Sports-abonnees) of in livestream op Pickx.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top