Simon Vermeiren (Lierse K.) zakt na dit seizoen terug af naar amateurniveau

Sport | Simon Vermeiren heeft al een zomertransfer beet. De 30-jarige aanvaller van Lierse Kempenzonen gaat na dit seizoen aan de slag bij Lokeren-Temse. De club uit tweede nationale maakte woensdagavond bekend dat het Vermeiren kon verleiden tot een overstap naar Daknam.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De aanvaller toonde zich meteen ambitieus op de clubwebsite van Lokeren-Temse. "Ik speelde destijds kampioen met OHL, Oosterzonen, Beerschot, Lommel en Lierse. Dat smeekt gewoon om nog een volgende keer kampioen spelen. Gemakkelijk zal dat niet zijn, vanzelfsprekend niet, maar ik wil er vol voor gaan. Er is concurrentie, ook voor mijn positie. Dat houdt iedereen scherp, dat laat geen ruimte voor rustig achterover leunen. Ik ken ook de faam van de supporters hier. Ik hoop dat we samen hier nog mooie tijden kunnen beleven.”

Goals & blessures

Vermeiren kwam dit seizoen nog maar 2x in actie bij Lierse Kempenzonen. De aanvaller was lange tijd 'out' met een blessure en zakte daardoor fel in de pikorde van coach Tom Van Imschoot. Ook de voorbije seizoenen had Vermeiren net iets te vaak te kampen met blessures, al maakte hij ook eel mooie momenten mee bij Lierse K. én zijn vorige clubs. In totaal heeft de Leuvenaar toch al een kleine 200 matchen in de benen; daarin scoorde hij meer dan 50 goals.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top