Valorant verwelkomt Astra, een nieuwe agent

Nieuws |

Enkele weken na Yoru, is er een nieuwe agent die haar opwachting maakt in Valorant. Astra maakt haar entree in de FPS van Riot Games.

 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Act 2 van Episode 2 moet morgen live komen op de servers. Terwijl de spelers zich volop voorbereiden op dit nieuwe segment van de competitie en kennismaken met alle nieuwigheden die de makers in petto hebben, verschijnt er ook een nieuw personage in de game.

Astra is een controller waarmee je bijvoorbeeld bepaalde sectoren kan domineren. Ze krijgt hier heel wat tools voor waarmee spelers de map op een bepaalde manier kunnen aanpassen. Je kan het misschien wat afleiden van haar naam, maar Astra haalt haar krachten uit de sterren, waarmee je de partij over de streep moet kunnen trekken.

Met de tricks die Astra uit haar mouw kan schudden, kan je heel speciale dingen doen. Door haar Astral Form kan ze boven de map zweven, waardoor je sterren kan plaatsen. Die sterren vormen de kern van haar krachten. Nadien kan je allerlei tricks uitvoeren met die sterren door haar andere spreuken te gebruiken.

GRAVITY WELL

Als de sterren geplaatst zijn, kan je de kracht gravity well gebruiken waardoor er zich een zwaartekrachtveld vormt. Agents die in de buurt komen, worden dan naar de ster gezogen en lopen schade op wanneer deze ontploffen. Nog een pittig detail dat ook een extra dimensie toevoegt aan haar kracht, is dat agents Fragile worden en hun schade verdubbeld wordt. Erg handig dus als je bepaalde doelen moet bereiken.

NOVA PULSE

De Nova Pulse verandert je ster in een Nova-bom, die laadt kort op en ontploft daarna. De spelers worden verward door de explosie.

NEBULA

Deze spreuk verandert je sterren in een nebula, een rookpluim. Een skill die je moet helpen om bepaalde doelen te halen.

DISSIPATE

Je kan natuurlijk ook je sterren doen vervagen om nieuwe te plaatsen. Met deze skill kan je dat doen. De sterren vormen dan een soort nevel voordat ze vervangen worden.

COSMIC DIVIDE

De ultieme kracht van Astra, en dat zal je niet verbazen, zorgt ervoor dat je een map volledig naar je hand kan zetten. Deze kracht zal ook een grote invloed hebben op de strategie om controle te veroveren of te bewaren. Met de Astral Form plaats je, eenmaal opgeladen, twee sterren op de map die zorgen voor een kosmische verbinding. Een sterke troef waarmee je kogels kan blokkeren en geluid kan dempen. Daarmee verander je de map volledig en kan je een doel verdedigen.

Als je Astra goed kent, kan je dus voor heel wat nieuwe strategieën zorgen. Dat is uiteraard het geval voor elke nieuwe agent, die ook altijd nieuwe mogelijkheden brengen. Astra lijkt nu al een populaire agent te gaan worden die haar stempel kan drukken op de competitie.

Credits visual: Riot Games

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top