Kies zelf het avontuur in ‘Animals on the Loose’

Films | Fans van Bear Grylls kunnen hun hart ophalen. De avonturier speelt namelijk de hoofdrol in een nieuwe film op Netflix. Een belangrijk detail: tijdens ‘Animals on the Loose: A You Vs. Wild Movie’ heeft de kijker zelf de touwtjes in handen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Edward Michael "Bear" Grylls is een Britse avonturier, schrijver en televisiepresentator. Hij werd bekend door zijn serie ‘Man vs. Wild’ die uitgezonden werd van 2006 tot 2011. Hij strandde elke aflevering in een ander ongerept stuk natuur en toonde de kijker hoe hij daar kon overleven en op z’n eentje de weg naar de bewoonde wereld kon terugvinden.
 
Ondertussen is Bear Grylls 46, maar hij is zijn zin voor avontuur nog niet kwijt. Niet gek dus dat hij met een gelijkaardig format terugkeert naar Netflix. Alleen zullen de kijkers deze keer kunnen kiezen wat de host moet doen wanneer hij in moeilijke situaties bevindt. ‘Animals on the Loose: A You Vs. Wild Movie’ zal, naargelang wat de kijker beslist, tussen de 45 en 90 minuten duren.
 
“De beschermende omheining rond een wildreservaat heeft op mysterieuze wijze een breuk opgelopen, en nu zijn er dieren op vrije voeten”, luidt de officiële synopsis. “Bear moet helpen een ondeugende baviaan te redden, een hongerige leeuw op te sporen en het hek te repareren voordat er nog meer dieren ontsnappen. Drie dringende missies wachten op je en Bear heeft je hulp nodig. Met de mogelijkheid om een geheime missie te voltooien, heeft elke beslissing invloed op dit interactieve avontuur, dus maak de juiste keuzes!"

Andere interactieve films

Met ‘Animals on the Loose’ is Netflix lang niet aan zijn proefstuk toe, er kwamen namelijk al meerdere interactieve films uit. Neem bijvoorbeeld ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend’, een heel ander genre maar even leuk om keuzes te maken. Kimmy Schmidt is een beroemde schrijfster die op het punt staat met een prins te trouwen. Maar eerst moet ze het duivelse complot van de dominee verijdelen. En jij kan haar daar tijdens deze spinoff van de komische serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ bij helpen.
 
Een andere serie die zo’n spinoff gekregen heeft is ‘Black Mirror’. Deze Britse dystopische science fiction serie heeft er met ‘Black Mirror: Bandersnatch’ een interactief broertje bij. In de film begint een jonge programmeur aan de werkelijkheid te twijfelen wanneer hij de fantasieroman van een gekke schrijver verwerkt tot een videospel. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top