Klaar voor het weekend met deze kijktips

Na de warme dagen van afgelopen week, daalt het kwik nu weer een beetje. Ideaal om dus even in de zetel te kruipen en van een filmpje te genieten. Proximus Pickx zet alvast enkele toppers voor je op een rij.

Vrijdag: Gravity

Dr. Ryan Stone is een medisch ingenieur op haar eerste shuttle missie. Haar commandant is veteraan-astronaut Matt Kowalsky, die zijn laatste vlucht voor zijn pensioen maakt. Tijdens een routine ruimtewandeling van het tweetal, slaat het noodlot toe. De shuttle wordt vernietigd, waardoor Ryan en Matt gestrand zijn in de diepe ruimte, zonder verbinding met de aarde en zonder hoop op redding. Terwijl angst omslaat in complete paniek, realiseren ze zich dat de enige weg naar huis misschien wel is om verder de ruimte in te gaan.
 
Bekijk ‘Gravity’ op 26 februari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Zaterdag: The Girl on the Train

Pendelaar Rachel Watson vangt dagelijks een glimp op van een schijnbaar perfect stel, Scott en Megan, vanuit het raam van haar trein. Maar op een dag is ze getuige van iets schokkends in de achtertuin van de vreemdelingen. Rachel vertelt de autoriteiten wat ze denkt te hebben gezien nadat ze vernomen heeft dat Megan vermist is. Omdat ze haar eigen geheugen niet kan vertrouwen, begint de getroebleerde vrouw haar eigen onderzoek.
 
‘The Girl on the Train’ is beschikbaar op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!
 

Zondag: Hotel for Dogs

Na hun verhuizing naar een pleeggezin dat huisdieren verbiedt, moeten broer en zus Andi en Bruce snel een thuis vinden voor hun hond, Friday. Het vindingrijke duo vindt een verlaten hotel, en met de hulp van Bruce's mechanische vaardigheden, veranderen ze het in een hondenparadijs voor Friday en een aantal zwerfdieren. Maar wanneer het onvermijdelijke geblaf de buren achterdochtig maakt, moeten Andi en Bruce een manier vinden om hun hondenparadijs te verbergen voor nieuwsgierige ogen.
 
‘Hotel for Dogs’ is beschikbaar in de Proximus VOD Catalogus. Naar de Proximus VOD Catalogus? Druk op de ‘On Demand’ of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening!
 

Top