Expo Dino World: de Heizel verwelkomt hordes dinosaurussen

Expo Dino World biedt je een sprong in de tijd van meer dan 65 miljoen jaar, zodat je zelf dinosaurussen kan ontdekken. Ideaal voor een gezinsuitstap, maar ook voor oudere "kinderen".

De Triceratops, brachiosaurus of tyrannosaurus ... al deze reuzen zijn aanwezig op een oppervlakte van meer dan 4000 m². Het bezoek neemt de vorm aan van een interactieve safari om de buitengewone wereld van de dinosaurussen te ontdekken. Ze zijn natuurgetrouw weergegeven, wat hun gestalte nog impressionanter maakt.
 
Je zal misschien verbaasd zijn om hun gebrul te horen en hen te zien bewegen, maar geen zorgen: het zijn gewoon animatronics. Dat is dezelfde technologie die Spielberg gebruikte voor de beroemde T-Rex in ‘Jurassic Park’! Dankzij een speciale applicatie worden bezoekers door de tentoonstelling geleid door de stem van Marc Ysaye.
 
Cultuursector steunen
 
Vele radio- en televisieberoemdheden kwamen naar de opening van de tentoonstelling. Een manier om de cultuursector te steunen, die bijna 50 miljoen euro heeft verloren als gevolg van de gezondheidscrisis.
 
Zoals het hoort tijdens de pandemie, moet je jouw tickets op voorhand kopen op de website van de tentoonstelling. Het bezoek moet ook worden gepland door in te schrijven op de verschillende tijdslots.
 
Tot 18 april kan je je nog onderdompelen in de wereld van de dinosaurussen in het Heizelpaleis in Brussel. Wacht niet te lang, de tickets gaan snel de deur uit!
 

Top