'Twee Tot De Zesde Macht' viert nieuw seizoen met speciale eerste aflevering

De zondagavondquiz van Eén is terug en wel met een speciale aflevering. Zondag spelen drie duo’s van Bekende Vlamingen voor het goede doel. Tom Waes en Cath Luyten, Olga Leyers en Pascal Braeckman, en Wim Lybaert en Dieter Coppens vormen de koppels in thema-aflevering ‘Reizen Meus’. Jeroen Meus staat opnieuw paraat om het spel te leiden.

Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een BV-special voor het goede doel. Voor één keer tovert Jeroen Meus 'Twee Tot De Zesde Macht' om tot 'Reizen Meus'. Zijn reispartners zijn Tom Waes & Cath Luyten, Dieter Coppens & Wim Lybaert en Olga Leyers & Pascal Braeckman.

Andere BV's die het in de loop van dit seizoen zullen opnemen tegen sympathieke duo’s zijn onder anderen Jeroom, Philippe Geubels, Ingeborg, Rik Verheye en Tom Waes. Ook nieuwkomers Joke Emmers, Dieter Coppens, Pedro Elias, Wesley Sonck, Rani De Coninck en Jeroen van Koningsbrugge schuiven voor het eerst aan de quiztafel aan.

Nieuwe ronde

Elke aflevering van 'Twee tot de zesde macht' wordt ook dit seizoen opgehangen aan een speciaal thema. Dit jaar zijn de thema's: tijdreizen, mode, gezondheid, spionage, sport, strip, royalty en Hollywood. Dit seizoen pakt uit met een volledig nieuwe ronde: ‘De foto’. In ‘De foto’ staan alle antwoorden op de quizvragen op een foto. Kunnen de kandidaten de antwoorden vinden, terwijl de tegenstander op de loer ligt?

Ook dit jaar zijn er weer twee BV-specials voor Kom op tegen kanker. Naast ‘Reizen Meus’ wordt ook de laatste aflevering een 'specialleke'. 'De finale' wordt een trip down memory lane: de inspiratie voor de quizvragen werd gehaald in het rijkgevulde VRT-archief. Voor deze afsluiter strikte Meus hoge gasten als Gert Verhulst, Margriet Hermans, Sergio Quisquater, Geena Lisa, Steven Van Herreweghe en Bart Peeters.

'Twee Tot De Zesde Macht': vanaf 21 februari elke zondag om 20u00 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Series

Bekijk alles
Top